Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
FRANCUZI SE NISU ISKAZALI

Sramotan trenutak na dodjeli Zlatne lopte: Iz publike se čulo hukanje tijekom prikaza najveće obrane u povijesti nogometa

Emiliano Dibu Martinez u Parizu je proglašen najboljim vratarom svijeta, ali jedan je neugodan ispad tijekom dodjele pomalo zasjenio njegov veliki trenutak.

Emiliano Martinez i njegov otac (Foto: Afp)

Nagradu Lava Jašina za najboljeg vratara svijeta u sezoni 2022./23., tijekom dodjele Zlatne lopte dobio je vratar reprezentacije Argentine i Aston Ville, Emiliano Martinez.

Najveća obrana u povijesti donijela mu nagradu

Popularni Dibu to je osvojio na račun sjajnih partija sa Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je bio jedan od najzaslužnijih za svjetski naslov Messija i društva.

Joško Gvardiol i iShowSpeed VIDEO Poznati YouTuber se obrukao oko Gvardiola: "Ma nije to Gvardoliv, on igra za Barcelonu" divider

U prvom se planu tu misli na obrane u četvrtfinalnom raspucavanju protiv Nizozemske, ali ispred svega na obranu udarca Randala Kolo Muani u posljednjoj minuti produžetaka finalne utakmice. 

Francuzi u publici pokazali koliko ih boli

Upravo ta obrana, koju su mnogi s razlogom prozvali najvećom obranom u povijesti nogometa, našla se na ekranu nakon dodjele nagrade, s ciljem prikaza toga čime je Dibu zaslužio veliko priznanje.

Nažalost, tijekom emitiranja te obrane iz publike se čulo hukanje i zviždanje, što je neočekivano u situaciji gdje u dvorani nije bilo navijača, nego uglavnom nogometaši i uglednici s pozivnicama.

Messi i Zlatna lopta Messi osmi put u karijeri osvojio Zlatnu loptu divider

No, Francuzi očito još uvijek nisu prešli preko toga što im je argentinski vratar napravio u spektakularnom katarskom finalu.

Snimku neugodnog trenutka pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider