Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
party u las vegasu

Englezi tvrde: Spriječeno je uhićenje Cristiana Ronalda zbog navodnog silovanja

Cristiano Ronaldo je oslobođen svih optužbi za silovanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Policija iz Las Vegasa koja je istraživala Cristiana Ronalda planirala je njegovo uhićenje zbog navodnog silovanja Kathryn Mayorge u hotelskoj sobi 2009. godine.

Kako piše engleski Daily Mail, neimenovani viši policijski dužnosnik spriječio je uhićenje slavnog portugalskog nogometaša, otkriveno je u dokumentima koji su isplivali 13 godina kasnije.

Spomenuta djevojka je optužila Ronalda da ju je silovao nakon jednog izlaska u noćni klub. Policija je tražila nalog za uhićenje, ali tužitelj Clark Steve Wolfson je odbio istraživati slučaj, koji je ponovno pregledan 2018. godine, ali zaključeno je da nema dovoljno dokaza o mogućem silovanju, pa je sve prešlo u zastaru.

gol expired Gorica vratila najskupljeg igrača u povijesti kluba, došao je iz Dinama divider

Ronaldo je navodno postigao nagodbu od 373 tisuće dolara, a djevojka je nastojala ukinuti prvobitnu nagodbu, pa je od Ronalda tražila čak 76 milijuna dolara odštete.

Ronaldo je tvrdio da je seksualni odnos s Mayorgom bio sporazuman nakon izlaska u Las Vegasu.

Devet godina kasnije Kathrynin odvjetnik podignuo je novu tužbu protiv Ronalda nakon što je nekoliko mjeseci proučavao slučaj. "Cilj nam je poništiti nagodbu i ugovor o šutnji. Moja klijentica nije bila sposobna potpisati taj ugovor u kojem joj je nanesena velika psihološka šteta. To čini isti taj ugovor nevažećim."

gol expired Kopić: "Nećemo mi trčati za Rakitićem po cijelom terenu, Dinamo ne ide na izlet" divider

Kako je otkrila njemačkom tjedniku Der Spiegel, novac je prihvatila jer se bojala Ronaldove slave te nije htjela da se njezino ime povlači po novinama.

Te večeri 2009. Kathryn je tulumarila s prijateljicama u istom noćnom klubu u kojem je bio i nogometaš, a izlazak je završio u jacuzziju njegova luksuznog apartmana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider