Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najava utakmice

Kopić: "Nećemo mi trčati za Rakitićem po cijelom terenu, Dinamo ne ide na izlet"

Željko Kopić i Mislav Oršić su najavili utakmicu Seville i Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak od 21:00 Sevilla i Dinamo igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige. Modri u srijedu ujutro putuju prema Španjolskoj, a prije puta pred novinare su stali Željko Kopić, Mislav Oršić i Arijan Ademi.

Hrvatski prvak će imati i veliku podršku svojih navijača na teškom gostovanju, a utakmicu će suditi Talijan Marco Guida.

Veliki dvoboj je komentirao trener Dinama Željko Kopić.

''Sevilla momčad koja ima kvalitetu, igra jako kvalitetan nogomet. Ali kao i u svim utakmicama, naglašavam zadovoljstvo radom svoje momčadi, energijom, zajedništvom.

gol expired Europski okršaj Dinama i Seville sudit će Talijan kojem su Vatreni ostali u dobrom pamćenju divider

Osim Perića, koji je ozlijeđen, Mišić ima tri žuta kartona, a svi ostali su spremni za utakmicu i u jako kvalitetnom momentu dočekujemo utakmicu'', rekao je Kopić pa komentirao Ivana Rakitića koji je još upitan za nastup zbog propuštanja treninga.

''U ovoj fazi moje karijere ovo mi je najveća utakmica. Trener sam Dinama, igram europsku utakmicu protiv Seville i zajedno sa svojim igračima želim da se prezentiramo na najbolji mogući način. Nećemo trčati po cijelom terenu za Rakitićem. On ima ozbiljnu kvalitetu, znamo kako igra, što je donio Hrvatskoj i Sevilli, ali nema smisla pripremati utakmicu da se posvetiš samo jednom igraču. Moramo funkcionirati unutar momčadi i pokriti sve njihove jake strane'', kaže Kopić.

Kako će Dinamo proći u Sevilli?

Ukupno glasova:

Sastav Dinama protiv Seville?

''Ademi će zauzeti poziciju središnjeg veznog. Prvih 11? E to ćemo vidjeti kad utakmica krene. Računam na Petkovića, izrazio sam zadovoljstvo načinom na koji trenira. Imao je dosta peha, ali i bez njegovog učinka, koji nam je bitan, pokazali da možemo igrati kvalitetno. Svi koji su iznijeli do sada utakmice su pokazali kvalitetu.''

Mislav Oršić prije Seville

''Brzo sam se oporavio, što ću. To je tako u nogometu. Događaju se takve stvari, transferi i nedolasci. Profesionalac sam, prihvatio sam to i dalje radim. Jesam li potonuo? Nisam ovdje u zatvoru da bih potonuo. Tu mi je lijepo, tu sam doma'', komentirao je Oršić neodlazak u Burnley pa odgovorio na pitanje hoće li nastaviti sjajni europski niz.

gol expired VIDEO Reakcija novinara u napetom intervjuu s Đokovićem postala hit divider

''Znao sam da će me dočekati to pitanje. Bitno je da budemo rastrčani i razigrani, nekad na gostovanjima nismo dovoljno mirni s loptom. Nadam se da ćemo biti mirni. Nisam gledao Sevillu, ne znam ništa o njima. Čekam sastanak sa stožerom.''

  • Sevila - Dinamo, četvrtak (21:00)
  • Ivan Rakitić je upitan za nastup protiv Dinama
  • Sevilla je veliki favorit i bez Rakitića
  • Željko Kopić je najavio Petkovića u sastavu Dinama

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider