Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
FOKUS NA EURO I OI

Sportska 2024. godina: Pogledajte kakvi nas sve spektakli čekaju!

Ekipa sportske redakcije Nove TV za vas je pripremila veliki pregled sportskih događaja koji nas čekaju u 2024. godini.

Svi znamo da su parne godine sportske godine pa je takva i ova 2024., u kojoj ćemo pratiti više sjajnih velikih sportskih natjecanja.

Najbolji pregled svih natjecanja pripremio je Milan Stjelja, koji je najavio sva najvažnija natjecanja.

Euro i OI ipak iznad svega

Naravno, u prvom planu svima u Hrvatskoj su tri natjecanja, a naglasnom na Europsko nogometno prvenstvo, koje će u lipnju započeti u Njemačkoj. 

Franz Semper VIDEO Najbrži rukometni udarac u povijesti kojim je postignut gol? Nijemci tvrde da je to ovaj! divider

Godinu ćemo ipak startati s dva natjecanja gdje puno očekujemo. Prvo je Europsko prvenstvo u rukometu, koje započinje za manje od deset dana, a odmah nakon toga pratit ćemo i obranu naslova prvaka Europe u vaterpolu, od strane naših Barakuda. Zanimljivo, stanje u Izraelu dovelo je do toga da ćemo ponovno biti domaćini.

Centralni događaj ipak će biti neponovljive Olimpijske igre, koje će ugostiti Pariz te s kojima se svojom veličinom može usporediti jedino Svjetsko nogometno prvenstvo.

Joško Gvardiol VIDEO Joško Gvardiol ekskluzivno: "Guardiola je perfekcionist, ponosan sam na rekord, a Dinamo će biti prvak!" divider

Što nas još čeka? Finale Lige prvaka u Londonu, napeti HNL, povratak Marina Čilića već u Australiji. Europsko prvenstvo u veslanju održava se Szegedu, dok će europsku smotru u gimnastici ugostiti talijanski Rimini. Centralni događaj atletičarima, pored Pariza, je Europsko prvenstvo u Rimu, krajem proljeća.

Kako je to sjajno prezentirano, pogledajte u videu unutar glave teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider