Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika buka

Bivši igrač Hajduka osuo paljbu: "Klub je talac pojedinaca, to ne može napraviti onaj tko voli svoj klub"

Nakon jučerašnjeg remija (2:2) Slavena i Hajduka u Koprivnici, podigla se velika buka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno je bilo bizarnosti jučer u Koprivnici. Najveća buka opet se digla oko suđenja. 

Prošlo kolo bunili su se Osječani, sada su nezadovoljni Splićani. Žuč se prolijeva u kantama. Situacija koja je izazvala najžešću reakciju Bijelih jest sporni jedanaesterac za Slaven.

Trener Hajduka Mislav Karoglan bio je jako ljutit nakon utakmice. Otvoreno je optužio glavnog suca Antu Čulinu da je bio tendenciozan, a još je žešći bio prema VAR sobi, odnosno sucu Zdenku Lovriću.

Bit će zanimljivo vidjeti obrazloženje Sudačke komisije, a dok se čeka izvješće, puca se sa svih strana. Javio se i splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević putem društvenih mreža.

„Odličan homage TBF-ovom hitu 'Pljačka' iz 2000. godine danas u Koprivnici u izvedbi Ante Čuline u pratnji VAR sobe. Za ukupnu produkciju zaslužan HNS. Čestitam gospodo“, napisao je Ivošević.

Nije samo suđenje izazvalo buru, već i ponašanja navijača. Bivši igrač Hajduka i trenutačni član trećeligaša Opatije Tonći Kukoč prokomentirao je incident iz prvog poluvremena.

„Raditi prekid utakmice na 2-0 i gdje je Slaven već vidno pao, pri apsolutnoj dominaciji Hajduka ne može napraviti onaj tko voli svoj klub. Nakon Dinama i Lokomotive, ovo je već treći put da se prekida utakmica na štetu Hajduka, nepotrebno razbijanje ritma. Klub je talac nekolicine pojedinaca“, napisao je Kukoč na Facebooku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider