Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dramatične scene

Spasio život navijaču i zamalo požutio: "Rekao sam sucu 'netko umire na tribini', a on je mislio da ga sprdam“

Sergio Reguilon upozorio je suca i liječničko osoblje kako nešto nije u redu na tribjni i zamalo je kažnjen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica Premier lige Newcastlea i Tottenhama (2:3) bila je dovoljno zanimljiva sama po sebi, ali dodatan publicitet u svjetskim medijima dobila je zbog događaja koji se odvio na tribini krajem prvog poluvremena.

Jednom navijaču pozlilo je na tribini, sudac je privremeno zbog toga poslao igrače u svlačionicu. Jedan od aktera tog susreta, nogometaš Tottenhama Sergio Reguilon primijetio je kako se nešto čudno događa na tribini, obavijestio je suca, a dok mu se obraćao liječnička ekipa je krenula prema tribini reanimirati nesretnog navijača, koji je još u bolnici, ali je stabilno.

gol expired Drama na St James Parku: Prekid utakmice u Newcastleu, igrači trčali po liječnike i defibrilator divider

"Bilo mi je jasno kako se nešto loše događa, a zatim sam ugledao čovjeka kako leži u stolici dok ga drugi pokušavaju oživjeti. Čovjek nije reagirao i rekao sam sucu kako netko umire na tribini, ali on je mislio kako se bunim zbog nekih njegovih odluka i skoro sam požutio. Govorio sam s njim na engleskom i španjolskom“, otkrio je Reguilon poslije utakmice.

"Srećom, sve je dobro završilo i čovjek je preživio“, podvukao je.

gol expired Legenda se nakon šokantnih scena prisjetila trenutka kad mu je život visio o koncu: "Bio sam mrtav 12 minuta" divider

Svjedoci su kasnije u izjavama pohvalili Sergia Reguilona i suigrače te dodali kako je njihova reakcija dala do znanja liječničkom osoblju da nešto nije u redu te da su posljedično spasili život unesrećenom navijaču.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider