Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žestoko zaiskrilo

Španjolski prvoligaš ima više crvenih kartona nego bodova: Nakon utakmice prijetili sucima

Elche je na začelju španjolske La Lige sa samo devet bodova i prvi je kandidat za ispadanje.

Betis - Elche (Foto: Afp)

U prvom susretu 23. kola španjolske La Lige nogometaš Elchea upisali su poraz na domaćem terenu od Betisa (2:3) i zaradili čak tri crvena kartona!

Bio je to njihov 16. prvenstveni poraz i, naravno, prvi su kandidati za ispadanje. Od sigurne zone udaljeni su 13 bodova, a posljednji i jedini put ove sezone slavili su početkom ovog mjeseca kada su pobijedili Villarreal (3:1).

Za spas prvoligaškog statusa trebalo bi im pravo čudo, a pogotovo kada se uzme u obzir nevjerojatna činjenica da imaju više crvenih kartona nego osvojenih bodova. Ove su sezone upisali čak 11 crvenih kartona, a osvojili su tek 9 bodova.

Prosuli sigurnu pobjedu, vlasnik prijetio sucima

Nažalost, nakon utakmice je žestoko zaiskrilo između klupskog rukovodstva Elchea i sudaca koji su dijelili pravdu na utakmici. Christian Bragarnik, vlasnik španjolskog prvoligaša ušetao je u sudačku svlačionicu i poručio im da neće izaći sa stadiona.

Njihov bijes bio je još veći jer su nakon samo deset minuta igre protiv Betisa imali vodstvo od 2:0, ali sve su prosuli u drugom poluvremenu. Zaradili su dva crvena kartona početkom drugog dijela, a onda je krenuo veliki preokret gostiju.

Marin Ljubičić u dresu reprezentacije Povijesni gol mladog Hrvata: Bivši igrač Hajduka ušao s klupe i donio pobjedu u 94. minuti! divider

Od 65. do 68. minute dvoboja Betis je zabio dva puta, a onda je u petoj minuti sudačke nadoknade sudac pokazao na bijelu točku, što je razjarilo domaćine.

Willian Jose je zabio za 2:3 i novi poraz Elchea...

video

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider