Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
leo napušta španjolsku?

Bomba iz Katalonije: "Messi rekao Koemanu da se ne vidi u Barceloni"

Sastanak Lionela Messija i novog trenera Ronalda Koemana navodno nije prošao prema očekivanju navijača Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema tvrdnjama španjolskog izvora RAC1, Lionel Messi rekao je novom treneru Barcelone Ronaldu Koemanu da se više ne vidi u momčadi.

"Messi je rekao novom treneru Ronaldu Koemanu da se više vidi da napušta Barcelonu", prenosi RAC1.

"Više se vidim izvan kluba, nego u klubu", to su navodno bile riječi Messija upućene Koemanu, koji je preuzeo vruću stolicu katalonskog diva.

gol expired Messi iznenada prekinuo godišnji odmor i već danas (ljutit) stiže u Barcelonu na krucijalni sastanak divider

Messi je danas naprasno prekinuo godišnji odmor i vratio se u Barcelonu kako bi razgovarao s novim trenerom Ronaldom Koemanom. Razgovor, ako je istina što prenosi RAC1, nije prošao prema nadanjima navijača i uprave kluba.

"Messi je priznao da je svjestan problema oko svojeg odlaska zbog visoke odštetne klauzule i činjenice da je još godinu dana pod ugovorom u klubu", prenosi spomenuti izvor.

Barcelona je za sada odbila komentirati ovu vijest, a ranije je tijekom dana objavila da Koeman planira graditi svoju novu, pomlađenu momčad oko Messija.

gol expired Grbić se predstavio navijačima Atletica: "Moji snovi su se ostvarili. Dolazim iz Hajduka koji ima isti mentalitet" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider