Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"oblak je najbolji na svijetu"

Grbić se predstavio navijačima Atletica: "Moji snovi su se ostvarili. Dolazim iz Hajduka koji ima isti mentalitet"

Nakon transfera života hrvatski vratar Ivo Grbić predstavio se navijačima Atletico Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski vratar Ivo Grbić predstavio se navijačima Atletico Madrida, kluba za koji je danas potpisao ugovor. On je potpisao četverogodišnji ugovor i bit će rezervni vratar slovenskom genijalcu među vratnicama Janu Oblaku.

"Jako sam sretan. Zahvalan sam svim ljudima u klubu koji su me lijepo dočekali. Hvala navijačima na podrukama dobrodošlice. Moj se san ostvario. Došao sam u Madrid i igrat ću za jedan od najvećih klubova na svijetu", rekao je za stranicu Atletico Madrida hrvatski vratar Grbić.

gol expired Službeno: Ivo Grbić novi je golman Atletico Madrida divider

"Atletico je jedan od najvećih klubova na svijetu. Gledao sam sve njihove utakmice ove sezone. Sviđa mi se trener Simeone i karakter momčadi. U svim utakmicama svi igrači daju 100 posto sebe, imaju sjajnog trenera i vrhunske navijače. Najdraži igrači u povijesti Atletica su Forlan i Fernando Torres, a danas Jan Oblak", rekao je i nastavio koliko voli i cijeni slovenskog čuvara mreže.

"Svi moji snovi su se ostvarili. Svaki trening ću raditi i učiti od jednog od najboljih vratara na svijetu. Za mene je najbolji. Oblak je iz Slovenije blizu Hrvatske i svaki dan ću učiti od njega."

gol expired Messi iznenada prekinuo godišnji odmor i već danas (ljutit) stiže u Barcelonu na krucijalni sastanak divider

Grbić je dijete Hajduka. Na Poljudu je odrastao, a prije dvije godine otišao je iz Hajduka u Lokomotivu koja ga je dovela besplatno i danas napravila najveći transfer u povijesti kluba s Kajzerice.

"Ja sam iz Splita, grada koji ima najveći klub u Hrvatskoj, koji također ima mentalitet da uvijek daje 100 posto sebe na travnjaku. Ima najbolje navijače u Hrvatskoj. Znam sve o Atleticu. Vrsaljko mi je rekao sve što moram znati, rekao mi je da imamo najboljeg trenera na svijetu i zaista sam sretan što ću igrati za ovaj klub. Aupa Atleti", kazao je Grbić i predstavio se navijačima madridskog velikana.

gol expired Enrique na neviđen način pozvao Danija Olma u reprezentaciju Španjolske divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider