Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRANSFER ŽIVOTA

Službeno: Ivo Grbić novi je golman Atletico Madrida

Najveći transfer u povijesti Lokomotive. Grbić odmah postaje zamjena velikom Oblaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivo Grbić je novi igrač Atletico Madrida. Slavni španjolski klub kupio je 24-godišnjeg hrvatskog golmana od Lokomotive, a Atletico je prema zadnjim informacijama platio Lokomotivi 3,5 milijuna eura, a kroz bonuse bi transfer mogao dostići šest milijuna eura. Transfer je potvrdio Atletico na službenim stranicama.

Lokomtiva je dogovorila i 15% od iduće prodaje Grbića u neki drugi klub.

gol expired Pogledajte jedan od najboljih Vlašićevih golova u karijeri: Vratar nije imao šanse divider

Atletico u Lokomotivu šalje Alexa Dos Santosa, golmana iz svoje nogometne škole koji već devet godina nosio dres madridskog kluba, a osim što je branio za drugu momčad bio je i treći golman prve momčadi iza Adana i Oblaka. Dos Santos će debitirati protiv Rapida u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Lokomotiva je taj transfer potvrdila prije Grbićevog.

Grbić odmah postaje zamjena sjajnom Slovencu

Hrvatski golman već bi se sljedećeg tjedna trebao priključiti treninzima prve momčadi, a Simeone će ga postaviti za drugog golmana jer je Adan danas napustio Atletico i vjerojatno će potpisati za Sporting. Pisalo se da Grbić ostaje u Lokomotivi za utakmicu protiv Rapida, no Simeone ga odmah želi.

Dijete Hajduka, a Bilić ga je skoro doveo

Grbić je dijete Hajduka. Na Poljudu je odrastao, a prije dvije godine otišao je iz Hajduka u Lokomotivu koja ga je dovela besplatno i danas napravila najveći transfer u povijesti kluba s Kajzerice.

gol expired Perišić postao 19. hrvatski nogometaš u finalu Lige prvaka: Devetu godinu zaredom imamo predstavnika u finalu divider

Goal doznaje kako je Slaven Bilić skoro dogovorio Grbićev transfer u WBA, ali u posljednjem trenu Atletico je ponudio najviše i kupio sjajnog 24-godišnjeg golmana. Španjolci pišu kako je Bilić stavio Grbiću ponudu na stol, mladi golman bio je za odlazak u Englesku, ali onda je došao Atletico i pokvario planove bivšem hrvatskom izborniku. Atletico se ne odbija.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider