Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotova transfer-saga?

Španjolci tvrde: Kylian Mbappe već je potpisao ugovor s Real Madridom!

Kylian Mbappe na kraju sezone odlazi iz PSG-a, a Španjolci tvrde da je već sve dogovorio s Real Madridom.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Kylian Mbappe i Real Madrid prije dva tjedna potpisali su ugovor, tvrdi Marca, što znači da će od 1. srpnja i službeno postati igrač španjolskog diva. Time će napokon biti okončana jedna od najpraćenijih transfer-saga u povijesti nogometa.

Prije samo nekoliko dana internetom se brzinom munje proširila informacija da je Mbappe konačno prelomio, da neće produžiti ugovor s PSG-om te odlazi na kraju sezone, a samo koji sat kasnije stigla je i službena potvrda iz kluba.

Tome je prethodio sastanak na kojem je Mbappe predsjedniku Nasseru Al Khelaifiju priopćio svoju odluku, da 30. lipnja odlazi iz kluba, i to u redove madridskog kluba s kojim je dogovorio ugovor na pet godina.

Luka Modrić VIDEO Modrić krenuo iz igre, a onda su reagirali protivnički navijači: Svi su bili na nogama divider

Pariški klub to nije iznenadilo, bio je spreman na takav scenarij jer je Mbappe ljetos odlučio da neće aktivirati klauzulu u svom ugovoru da suradnju produže na dodatnih godinu dana.

Tada je već bilo posve jasno da karijeru želi nastaviti u Madridu, a s prvim danima siječnja, kad je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om, Real je pristupio Mbappeovim zastupnicima i od njih je brzo stigao potvrdan dogovor.

Prema informacijama španjolskog lista, godišnje bi trebao zarađivati između 15 i 20 milijuna eura neto plus bonusi.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider