Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva scena

VIDEO Modrić krenuo iz igre, a onda su reagirali protivnički navijači: Svi su bili na nogama

Hrvatski kapetan Luka Modrić još jednom je zaradio ovacije na gostovanju Real Madrida u La Ligi.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić dobio je 87 minuta u kiksu Real Madrida kod Rayo Vallecana (1:1) u sklopu 25. kola španjolske La Lige.

Posljednjih tjedana ponovno se priča o nezadovoljstvu hrvatskog kapetana statusom i minutažom u Kraljevskom klubu ove sezone, a nakon što nije dobio ni minute protiv RB Leipziga u Ligi prvaka, trener Carlo Ancelotti dao mu je šansu od prve minute.

"Modrić je odigrao jako dobro. Bio je to onaj Modrić oduvijek. Pokušavao je doprinijeti na razne načine. Kada je lopta bila kod njega, imao je ideju što s njom, nastojao je proigravati suigrače pozicioniravši se dobro na terenu", kazao je Ancelotti nakon susreta u kojem su krenuli sjajno, ali na kraju su ostali bez dva boda.

Razočarani igrači Bayerna Kaos u Bayernu nakon trećeg poraza u tjedan dana: Na putu do svlačionice sukob velike zvijezde i pomoćnog trenera! divider

Već u 3. minuti poveli su preko Joselua, no u 27. minuti domaćini su poravnali na 1:1 s bijele točke preko De Tomasa. Kad je u 87. minuti četvrti sudac pokazao da Realova desetka izlazi iz igre, na tribinama je nastala prekrasna scena.

Navijači Rayo Vallecana ustali su sa svojih mjesta i ovacijama pozdravili Modrića, kojeg je zamijenio mladi Arda Güler. Nije prvi put da Modrić dobiva ovacije na gostovanjima, to samo pokazuje koliko poštovanje uživa u španjolskom nogometu.

Kako su navijači Rayo Vallecana ispratili Modrića, možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider