Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priopćio odluku klubu

Ugledni Athletic tvrdi: Kylian Mbappe odlazi iz PSG-a na kraju sezone!

Kylian Mbappe ima ugovor s PSG-om do kraja ove sezone i sve je bliže odlasku u Real Madrid.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Kylian Mbappe je konačno donio odluku koja će glasno odjeknuti u svijetu nogometa.

Naime, francuski golgeter je priopćio čelnicima PSG-a da će na kraju sezone, kad mu istječe ugovor, napustiti klub, tvrdi novinar David Ornstein iz uglednog Athletica.

Uvjeti njegova odlaska iz Pariza još uvijek nisu dogovoreni, no kad se to finalizira oglasit će se službenim priopćenjem.

Bruno Petković HNS pokrenuo disciplinski postupak protiv Brune Petkovića divider

Dodajmo kako je Athletic ranijie ovog mjeseca izvijestio da Mbappe sve više naginje odlasku u Real Madrid, ali utjecajni članovi njegova tima nisu bili posve zadovoljni ponudom španjolskog kluba što je pak odgodilo cijeli proces.

Mbappe nije aktivirao klauzulu

No kako je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om, Mbappe već zna kakve mu uvjete nudi madridski klub, a po svemu sudeći upravo bi ondje trebao nastaviti karijeru.

Podsjetimo u ljeto 2021. godine Mbappe je bio nadomak odlasku u Madrid, no ipak je odlučio produžiti suradnju s PSG-om. Tada je u ugovor dodana klauzula da se suradnja može produžiti za dodatnih godinu dana, odnosno do ljeta 2025., ali istu je mogao aktivirati samo Mbappe.

Nenad Bjelica Slučaj Jarni drma Sevillu, Bjelica poručio: "Drag mi je Betis, ali ja ću navijati za Dinamo" divider

No kako to nije učinio do 31. srpnja prošle godine, bilo je jasno da Mbappe želi napustiti Park prinčeva i okušati se u novom okruženju.

Nakon što je senzacionalna vijest ugledala svjetlo dana, PSG se kratko oglasio i potvrdio da će Mbappe na kraju sezone napustiti njihove redove:

"Klub potvrđuje da je Kylian priopćio svoju odluku da napušta PSG na kraju sezone. Uvjeti odlaska još nisu objavljeni", poručili su iz pariškog kluba.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider