Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne prestaju ga hvaliti

Španjolci se dive Hrvatu: "Mačke zavide Modriću jer samo on ima više života od njih"

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je fantastičnu utakmicu za Real Madrid i oduševio Španjolce.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić odigrao je doktorsku utakmicu u pobjedi svog Real Madrida protiv Celte (4:0), nije upisao ni pogodak ni asistenciju, ali bio je jedan od najbolje ocijenjenih igrača na susretu.

Na terenu je proveo nešto više od 80 minuta, imao je fantastičnih 95 posto točnih dodavanja, pet od pet točnih dugih lopti, kreirao je dvije prilike, oduzeo četiri lopte, a bio je predriblan samo jednom.

To mu je donijelo vrlo visoku ocjenu - 9,7 (SofaScore), ali i lovorike španjolskih medija. Ovog puta naklonio mu se Sergio Lopez de Vicente, novinar AS-a, koji tvrdi da "mačke zavide Modriću jer jedino on ima više života od njih".

Marcelo Brozović promašio penal protiv Al Aina VIDEO Brozović jedan od tragičara: Promašio penal, Al Nassr ostao bez polufinala Lige prvaka divider

Oduševljen je Modrićevim povratkom, ali i njegovim karakterom, koji mu je osigurao, kako kaže, status živuće legende u Madridu. Što se više bliži kraj sezone, to se više govori o tome hoće li kapetan Vatrenih ostati na Santiago Bernabeuu i iduće sezone.

Ugovor mu traje do kraja sezone, ali on ne želi da mu se išta poklanja. Ako dobije novi ugovor, želi ga zaslužiti dobrim igrama na terenu, a De Vicente tvrdi da je Modrić na utakmici protiv Celte pokazao da je na dobrom putu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider