Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
utakmica odluke na wembleyju

Vratio se Rooney: Southgate objavio popis Engleske za Hrvatsku

Engleska će dočekati Hrvatsku nedjelju 18. studenog u 15:00 sati po hrvatskom vremenu na Wembleyju.

Gareth Southgate (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Izbornik Gareth Southgate objavio je popis za nadolazeće akcije engleske nogometne reprezentacije, među kojima je i utakmica Lige nacija protiv Hrvatske na Wembleyju.

Engleska će dočekati Hrvatsku nedjelju 18. studenog u 15:00 sati po hrvatskom vremenu. Utakmicu možete gledati u izravnom prijenosu na GOL.hr-u i Novoj TV, kao i susret Hrvatske i Španjolske na Maksimiru u četvrtak 15. studenog.

Istoga dana Engleska će odigrati prijateljsku utakmicu protiv SAD-a. Za ovu priliku u reprezentaciju se privremeno vratio Wayne Rooney kako bi dobio dostojan oproštaj od reprezentativnog dresa. Rooney je posljednju utakmicu za Englesku odigrao 2016., a s 53 gola je najbolji strijelac u povijesti Engleske.

Ostatak popisa sličan je onom koji se suprotstavio Hrvatskoj na Rujevici. Od poznatijih imena nema Harryja Maguiera kojeg muče ozljede, a debitant na popisu je napadač Callum Wilson.

Vratari: Marcus Bettinelli, Jack Butland, Alex McCarthy, Jordan Pickford

Obrambeni: Trent Alexander-Arnold, Ben Chilwell, Lewis Dunk, Joe Gomez, Michael Kane, Luke Shaw, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker

Veznjaci: Ross Barkley, Dele Alli, Fabian Delph, Eric Dier, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ruben Loftus-Cheek, Harry Winks

Napadači: Harry Kane, Marcus Rashford, Wayne Rooney, Jadon Sancho, Raheem Sterling, Danny Welbeck, Callum Wilson

Ranije u četvrtak popis za Hrvatsku objavio je i izbornik Španjolske Luis Enrique.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider