Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Hrvatska reprezentacija
"lijepio" sličice po ploči

Luis Enrique na jedinstven način objavio zanimljiv popis za utakmicu protiv Hrvatske

Španjolski izbornik otkrio je na koje igrače računa u ogledu protiv Hrvatske u Ligi nacija.

Luis Enrique objavljuje sastav Španjolske (Screenshot)

Izbornik Španjolske Luis Enrique na uistinu je inovativan način objavio popis igrača koji će konkurirati za nastup protiv Hrvatske u susretu Lige nacija na Maksimiru. Španjolski je izbornik poput djeteta otvarao sličice i "lijepio" ih na ploču.

Kao što je i najavio, Enrique će u utakmicama protiv Hrvatske u Ligi nacija te protiv Bosne i Hercegovine u prijateljskom ogledu predstaviti malo drugačiju Španjolsku. Isco, Jordi Alba i Sergi Roberto vraćaju se na popis, dok su noviteti Brais Mendez (Celta), Mario Hermoso (Espanyol), Diego Llorente (Real Sociedad) i Fornals (Villarreal).

Najzvučnija imena koja su izostala jesu Koke, Thiago, Diego Costa, Marcos Alonso i Paco Alcacer.

Utakmica Hrvatske i Španjolske na rasporedu je idućeg četvrtka s početkom u 20:45, a izravni prijenos možete gledati na Novoj TV i našem portalu GOL.hr.

Hrvatska je trenutačno posljednja reprezentacija u grupi 4 s tek jednim osvojenim bodom i bez postignutog pogotka nakon dvije odigrane utakmice. Španjolska je vodeća sa šest bodova, a Engleska je druga s četiri boda.

Popis španjolske reprezentacije:

Vratari: De Gea (M. United), Kepa (Chelsea), Pau Lopez (Betis)

Obrana: Jordi Alba (Barcelona), Ramos (Real Madrid), Íñigo Martínez (Athletic), Diego Llorente (Real Sociedad), Mario Hermoso (Espanyol), Jonny (Wolverhampton), Gayà (Valencia), Azpilicueta (Chelsea)

Vezni red: Ceballos (Real Madrid), Isco (Real Madrid), Saul (Atlético), Rodrigo H. (Atlético), Sergi Roberto (Barcelona), Busquets (Barcelona), Suso (Milan), Fornals (Villarreal), Brais Méndez ( Celtic)

Napad: Asensio (Real Madrid), Rodrigo M. (Valencia), Iago Aspas (Celta), Morata (Chelsea)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider