Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica za anale

Sopić: ''Ne postoji riječ na hrvatskom za ovaj teren. Obregon je naučen na monsunske kiše pa mu ne smeta''

Željko Sopić komentirao je slavlje svoje Rijeke protiv Gorice.

Željko Sopić (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Rijeka je slavila 0:2 protiv Gorice u 22. kolu SuperSport HNL-a u gotovo nemogućim uvjetima. Ludu utakmicu su obilježila četiri suđena 11-erca, dva promašena i dva poništena gola Rijeci nakon intervencije VAR-a.

U nešto više od dva tjedna opet su se sastali Rijeka i Gorica, prva utakmica ostati će u sjećanju po hrpama snijega na terenu, dok je današnji susret obilježio ''vaterpolo'' koji se igrao na nogometnom travnjaku.

Emir Sahiti Sahiti nije zatresao mrežu Slaven Belupa, ali napravio je nešto što nismo vidjeli u HNL-u gotovo tri godine divider

''Prvo bi čestitao svojim igračima, ali igračima gorice. Ne postoji riječ na hrvatskom za ovo, za ovaj teren. Nije bilo lagano gospodinu sucu, nije mu bilo lako odlučiti hoće li se nastaviti dalje utakmica. Ovo nema veze sa sportom i nogometom. Mislim da smo zasluženo pobijedili, ništa nisam vidio, VAR je donio odluke, nemojte me pitati o ničemu, ništa nisam vidio, nismo imali mali monitor kod klupe zbog kiše'', rekao je Željko Sopić za MaxSport.

''Danas ne možemo pričati o igri, nego o karakteru. Rekao sam dečkima da moramo istrčati s pobjedničkim mentalitetom, odigrali su jako dobru utakmicu u kontekstu uvjeta. Igrači klupe su dali dodatni impuls i idemo kući pjevajući'', kazao je 50-godišnji stručnjak.

Tko će se do kraja boriti za naslov?

Ukupno glasova:

Marko Pjaca je promašio kazneni udarac, Jurić također, oba na isti gol, oba na sličan način.

''Marku sam rekao na poluvremenu da se to događa. Kada pucate iz vode nije tako jednostavno, to se ne može vježbati. Gospodin Obregon je naučen na monsunske kiše u Kolumbiji i on sve to može'', rekao je u svom stilu.

Mislav Karoglan Pomoćni trener Hajduka otkrio koji je plan s Livajom: ''Bolje je, lagano trenira, ali…'' divider

Lokomotiva?

''Dobri su, jaki su, ali igramo doma i ne bojimo se nikoga. Svaka čast armadi što su došli'', zaključio je Sopić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider