Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlična predstava

Sahiti nije zatresao mrežu Slaven Belupa, ali napravio je nešto što nismo vidjeli u HNL-u gotovo tri godine

Emir Sahiti upisao je tri asistencije u visokom slavlju svog Hajduka protiv Slaven Belupa.

Emir Sahiti (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka upisali su visoku 4:0 pobjedu protiv Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a i tako barem privremeno preuzeli vrh prvenstvene ljestvice.

Strijelci za Bijele bili su Nikola Kalinić, Josip Brekalo, Anthony Kalik i Filip Čuić, ali najbolji igrač prema Sofascoreu je bio Kosovar Emir Sahiti s ocjenom od čak 8,7.

Mislav Karoglan Pomoćni trener Hajduka otkrio koji je plan s Livajom: ''Bolje je, lagano trenira, ali…'' divider

Sahiti, koji se vratio nakon odrađene utakmice suspenzije protiv Osijeka, sjajno je koristio prostor po desnom krilu gdje je Hajduk gradio veliku većinu svojih napada. Bezbroj kvalitetnih ubačaja u kazneni prostor došlo je preko desne strane Hajdukovog napada gdje operiraju Sahiti i Sigur.

Odličan povratnički susret Sahiti je okrunio čak s tri asistencije, sve tri u drugom poluvremenu. Prvo je sjajno povukao 30 metara i proigrao Brekala, zatim je Kalika pogodio u ''trepavicu'', a posljednja asistencija je bila genijalna.

Posljednji koji je upisao tri asistencije bio je Marin Jakoliš

Mladi Filip Čuić ostao je nečuvan pred vratarom Suškom, 25-godišnji Kosovar krasno je vanjskim dijelom kopačke poslao točnu loptu i tako upisao treću asistenciju na susretu.

Roy Ferenčina Trener Slaven Belupa na pitanje bi li htio zamijeniti Jakirovića u Dinamu: "Ne, ne pada mi na pamet" divider

Hajdukov krilni igrač tako je ostvario učinak koji nije viđen na HNL travnjacima još od kolovoza 2021. godine kada je Marin Jakoliš u dresu Šibenika podijelio tri lopte u demoliranju Hrvatskog Dragovoljca 6:2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider