Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ole ne briga...

Solskjaer napustio brod koji tone: Svlačionicu zgrozio njegov potez poslije poraza od Cityja

Manchester United igra očajno u zadnje vrijeme i niže poraz za porazom od glavnih premierligaških rivala, ali šefa to ne brine izgleda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premierligaški gigant Manchester United već se duže vremena muči na terenu, a posljednji poraz, onaj od gradskog rivala Cityja u Premier ligi, raspalio je sve alarme na Old Traffordu. No, čini se, šefa Olea Gunnara Solskjaera to ne brine previše…

Mnogi su mislili kako će se dan poslije poraza od Guardiole prvi pojaviti u trening centru Carringtonu i odraditi trening s igračima koji nisu otputovali s reprezentacijama, međutim Soslksjaer je sjeo na privatni zrakoplov i odletio kući u Norvešku.

gol expired Pa tek je stigao... Cristiano Ronaldo prijeti Unitedu odlaskom, ako ne ispune jedan uvjet divider

Snimljen je u zračnoj luci u Manchesteru u društvu supruge Silie te sinova Noaha i Elijaha, a navodno je otputovao na odmor kući na tjedan dna.

Iako su mnogi navijači i oni neutralni mislili kako će poraz od gradskog rivala biti kap koja je prelila čašu, čini se kako su glasine da je njegov posao siguran ipak istinite, jer Soslkajer ovim potezom nije ostavio dojam čovjeka koji se boji za svoj posao.

gol expired Pojavilo se ime nasljednika Solskjaera na klupi Manchester Uniteda: Trebao bi stići iz Moskve divider

Ovaj potez zgrozio je njegove ljude u svlačionici koji ne mogu vjerovati da ih je šef napustio u ovakvom trenutku i otišao na odmor. Uprava mu unatoč tome daje puno povjerenje zasad i nadaju se kako može prebroditi krizu u kojoj se njegov klub trenutačno nalazi. Naprotiv, oni su mu i dali dozvolu za odlazak na odmor.

Unitedov poraz od Cityja bacio ih je na šesto mjesto premierligaške ljestvice, pet bodova ispod crte koja ih vodi u Ligu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider