Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što kažete?

Pojavilo se ime nasljednika Solskjaera na klupi Manchester Uniteda: Trebao bi stići iz Moskve

Mediji u Engleskoj i Njemačkoj pišu kako je Ralf Rangnick vjerojatni novi trener Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon još jednog neugodnog domaćeg poraza protiv najvećih rivala, ovaj put Manchester Cityja, u medijima se u Engleskoj, ali i Njemačkoj, pojavilo ime vjerojatnog nasljednika Olea Gunnara Solskjaera na klupi Manchester Uniteda.

Čelnici Uniteda slijepo su vjerovali u Norvežanina iako je mnogima bilo već odavno jasno kako on nije kapacitet trenera koji bi slavni klub trebao vratiti najvećim trofejima. Sada se pak tržište trenera jako smanjilo pa United nema previše izbora kada je riječ o novom menadžeru.

Dio engleskih medija špekulira, baš kao i najtiražniji njemački list, tabloid Bild, kako je budući trener ManU-a i nasljednik Solskjaera trenutni direktor sportskih operacija Lokomotiva iz Moskve, Ralf Rangnick.

Nijemac kojeg mnog smatraju tvorcem Red Bullovih projekata u Salzburgu i Leipzigu, ali i stvaranja Hoffenheima, nekad je sa Schalkeom igrao i polufinale Lige prvaka. No svoj je veliki poraz doživio u Milanu gdje je trebao preuzeti klupu, ali je na kraju ostao bez ugovora te je završio izvan fokusa nogometne javnosti u Moskvi.

Nijemac se spominjao kao rješenje Uniteda kada je prije godine tamo stigao Jose Mourinho, no čini se kako je sada veliki favorit, a neki pišu kako će klupu preuzeti već do sljedećeg kola do kada se očekuje da će Solskjaer dobiti otkaz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider