Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi pravi test

Fergusonu to nije uspjelo, ali on može srušiti Busbyjev rekord: ''Nije me briga''

Ole Gunnar Solskjaer ne mari za razbijanje rekorda legendarnog Matta Busbyja na klupi Manchester Uniteda, nego se koncentrira isključivo na obračun protiv Topttenhama.

Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je zamijenio Mourinha na klupi Manchester Uniteda, Solskjaer je pobijedio u prvih pet utakmica kao novi menadžer Crvenih vragova, čime je izjednačio rekord legendarnog trenera Matta Busbyja.

Solskjaer bi mogao nadmašiti Busbyjev podvig pobjedom protiv Tottenhama u nedjelju na Wembleyju, ali menadžera Uniteda tako nešto ne zanima.

''Nije me briga'', rekao je Solskjaer.

''Ne sada. Mogao bih sjesti za 20 godina i pogledati koje sve rekorde imam. Kad sam u poziciji, nikad se ne osvrćem na ono što radim na taj način. Nikada, nikad'', dodao je.

Manchester je nanizao pobjede protiv Cardiffa, Huddersfielda, Bournemoutha i Newcastlea u prvenstvu te protiv Readinga u FA Cupu. Međutim, tek sad slijedi prvi pravi test – Tottenham u gostima.

Spursi su na deset bodova ispred Uniteda i trenutno drže treće mjesto Premierlige, a njihov menadžer Mauricio Pochettino navodno je favorit za pravog Mourinhovog nasljednika.

''Spursi u gostima, to je pravi test. Morat ćemo obratiti pažnju na puno toga, igraju fantastično ove sezone. Pochettino ih je učinio jako dobrima proteklih nekoliko sezona i moramo odigrati momčadski'', zaključio je Solskjaer.

Real u velikoj krizi, Modrić je možda pogriješio: Bale napustio Bernabeu, Mourinho kuca na vrata Momčad Reala (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +10 Luka Modrić i Dani Carvajal (Foto: AFP)

Lijepa Brazilka unakazila lice pljačkašu: Njezin šef pohvalio se fotkom njegova lica Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) Polyana Viana (Instagram) +4 Polyana Viana
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider