Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav kaos

Šokantna snimka: Bijesni Turčin pištoljem probio televizor nakon Yilmazovog promašaja

Burak Yilmaz je promašajem razljutio navijače Turske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Portugala pobijedili su Tursku 3:1 i plasirali se u finale kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Nakon utakmice pojavila se šokantna snimka iz tabora turskih navijača.

Portugal je protiv Turske poveo u 15. minuti golom Otavia. Bernardo Silva je pucao s ruba kaznenog prostora pogodivši stativu, no lopta se odbila do veznjaka Porta koji su u svom trećem nastupu za reprezentaciju zabio drugi gol.

gol expired Igor Vori debitirao za Füchse Berlin u 42. godini: Nije se baš proslavio divider

Turska je mogla izjednačiti u 21. minuti nakon greške domaće obrane, Cengiz Under je pucao, no Digo Costa je bio siguran.

U završnici prvog dijela domaćin je načinio veliki korak prema pobjedi. Otavio je ubacio u peterac, a Diogo Jota sjajno glavom pogodio za 2:0 u 42. minuti.

Turska se vratila u život u 65. minuti golom Buraka Yilmaza. Under je poslao sjajnu loptu kroz portugalsku obranu do napadača Lillea koji nije pogriješio.

gol expired VIDEO Pogledajte kako je nervozni Santos proslavio kad je preživio Tursku i saznao da za SP mora protiv Makedonije divider

Yilmaz je mogao postati turski junak u 85. minuti, no nije uspio realizirati jedanaesterac.

Njegov promašaj ozbiljno je razljutio turske navijače, toliko je otišlo daleko da je jedan navijač uzeo pištolj i probio televizor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider