Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Nije izdržao...

VIDEO Pogledajte kako je nervozni Santos proslavio kad je preživio Tursku i saznao da za SP mora protiv Makedonije

Portugalski izbornik Fernando Santos šokantnu pobjedu protiv Turaka i utakmicu za SP protiv Makedonije proslavio je cigaretom na travnjaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski izbornik Fernando Santos pod velikim je pritiskom u svojoj zemlji, ima sjajnu generaciju, jednu od najboljih u njihovoj povijesti, ali ne igraju dobro.

Unatoč svemu tome još su na putu ka Svjetskom prvenstvu, u četvrtak su eliminirali Tursku (3:1), očekivali su da će za put u Katar morati na europske prvake Talijane, ali Azzurri su šokantno ispali od Sjeverne Makedonije.

gol expired Italija u šoku: “Zlatni tandem“ sjeda na klupu Azzurra umjesto razočaranog Mancinija divider

Nervozni Santos tresao se cijelo drugo poluvrijeme, njegovi su imali ugodnih 2:0 na pauzi, ali Turci su u nastavku smanjili pa imali penal za izjednačenje, promašili su ga, a domaćin ih je kaznio još jednom i potvrdio pobjedu.

Zapalio od muke

Po završetku utakmice Santos je doznao rezultat iz Palerma i kad je shvatio da je preživio mogući šok protiv Turaka i da ga od SP-a dijeli pobjeda protiv najvećeg iznenađenja dodatnih kvalifikacija, stavio je cigaretu u usta i uslast zapalio.

gol expired Talijani će se ove zime "tješiti" pjesmom koju je napisao Hrvat i u čijem spotu glumi poznata Hrvatica divider

"Svaka utakmica nam je kao finale, govorim to od samog početka. Pobijedili smo Tursku u prvom finalu, a sad nas očekuje još jedno. Naš fokus je na toj utakmici, znamo da nas očekuje teška utakmica s Makedonijom, ne sumnjam u to jer drugačije ne može biti protiv momčadi koja je eliminirala Italiju“, upozorio je Santos.

Iako su Ademi, Ristovski i društvo apsolutni autsajderi, dobro znaju igrati na teškim gostovanjima jer su na putu do ove utakmice najprije pobijedili Njemačku u gostima u skupini pa jučer Talijane u Palermu.

Još korak…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider