Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Taman je ušao u formu

Šok za Dinamo: Baturina zbog ozljede propušta derbije s Hajdukom?!

Martin Baturina je zbog ozljede zamijenjen na utakmici Rudeš - Dinamo.

Martin Baturina (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Radost Dinamovih navijača zbog postignutog prvog pogotka protiv Rudeša u Kranjčevićevoj vrlo brzo su zamijenili osjećaji strepnje i zebnje.

Razlog je ozljeda Martina Baturine koji se, oko dvije minute nakon što je asistirao Morenu Živkoviću za njegov prvijenac u dresu Modrih, zaustavio u jednom trku i legao na travnjak.

Baturina je imao bolnu grimasu na licu, odmah se znalo da neće moći nastaviti utakmicu. Do njega je dotrčala liječnička ekipa Dinama predvođena doktorom Šebečićem i 21-godišnji veznjak je otišao sjesti na klupu gdje je imao zavoj oko mišića na nozi.

Detaljnija dijagnoza znat će se poslije magnetske rezonance koja će biti napravljena u ponedjeljak. Prve prognoze govore da se radi o istegnuću mišića zadnje lože, a takva ozljede iziskuju dva do tri tjedna pauze.

Hajduk - Dinamo dvaput bez Baturine?

U prijevodu, Baturina bi mogao propustiti idućih nekoliko utakmica Dinama, a prve dvije koje slijede Modrima nakon predstojeće reprezentativne stanke su derbiji s Hajdukom na Poljudu. Naša dva najveća kluba prvo će sastati u sklopu 28. kola SuperSport HNL-a u subotu 30. ožujka, a u srijedu 3. travnja igrat će se polufinale Kupa.

Ne bude li Baturina mogao participirati u tim utakmicama, bio bi to ogroman udarac za Dinamo, jer u posljednjih nekoliko tjedana bio je primjetan rast njegove forme, igrao je jako dobro i bio ponajbolji igrač u momčadi koju vodi Sergej Jakirović.

Ono što je sasvim sigurno je da će Baturina biti odstranjen s popisa izbornika Zlatka Dalića. Vidjet ćemo hoće li izbornik aktivirati nekog od igrača s pretpoziva.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider