Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve se crveni

VIDEO Nogometaš Man Uniteda dobio dva puta crveni karton na utakmici

Sofyane Amrabat dobio je drugi isključujući žuti koji se pretvorio u crveni, sudac ga je zatim pozvao nazad na teren poslije VAR provjere i dao mu izravan crveni.

Sofyan Amrabat (Foto: Afp)

Internetu nije dugo trebalo da započne sprdnju s veznjakom Maroka Sofyanom Ambrabatom, koji je na utakmici Afričkog kupa nacija isključen – dvaput!

Nadao se kako će mu epizoda u reprezentaciji skrenuti misli s teške situacije u kojoj se nalazi s Manchester Unitedom te kako će napasti naslov prvaka Crnog kontinenta, ali vraća se u Englesku poslije samo tri propuštene utakmice jer je njegov Maroko ispao od Južnoafričke Republike 2:0.

Ivan Leko Katastrofalan Lekin start u novom klubu: Opet izgubio kod kuće i ostao u opasnoj zoni divider

Polufinalisti SP-a idu kući već u osmini finala smotre afričkog kontinenta poslije jednog od najvećih iznenađenja u povijesti turnira, a da stvar bude gora za veznjaka Uniteda, on je na utakmici dvaput pocrvenio.

Naime, srušio je veznjaka Tebohoa Mokoenu dok je ovaj išao k šesanesterecu i sudac je izvadio drugi žuti pa crveni karton te ga isključio.

Koffi Kouao Dinamo riješio kritičnu poziciju: Modri plaćaju odštetu od dva milijuna eura divider

Nije stigao ni do svlačionice kad su ga pozvali da se vrati radi VAR provjere. Mislio je da će mu sudac povući kaznu i pustiti ga natrag na teren, ali umjesto toga ovaj mu je dao izravan crveni.

Pogledajte tu situaciju OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider