Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijetila im je opasnost

Dinamo riješio kritičnu poziciju: Modri plaćaju odštetu od dva milijuna eura

Koffi Kouao uskoro će postati novi igrač zagrebačkog Dinama.

Koffi Kouao (Foto: Afp)

Najveći Dinamov posao ove zime uskoro bi trebao postati Koffi Kouao, 25-godišnji desni bek koji stiže iz francuskog Metza za odštetu od oko dva milijuna eura.

Kouao će u Zagrebu obaviti liječnički pregled i nakon toga postati novi igrač Modrih koji tako rješavaju gorući problem.

Pozicija desnog beka u Dinamu je postala neuralgična nakon što je s Azijskog kupa stigla vijest o teškoj ozljedi Iranca Sadegha Moharramija. Zagrepčani su ostali na Stefanu Ristovskom te 16-godišnjem Noi Mikiću koji jest ostavio dobar dojam na svojim prvim pripremama s prvom momčadi, ali još uvijek nije spreman za ozbiljan seniorski nogomet.

Kouao - sjajan posao Metza

Stoga su čelnici Modrih morali žurno reagirati i naći novog desnog beka. U kombinacijama je bio i bosanskohercegovački reprezentativac Jusuf Gazibegović koji igra za austrijski Sturm Graz, ali do dogovora između klubova nije došlo pa su se okrenuli Kouaou.

Riječ je o bivšem U-23 reprezentativcu Obale Bjelokosti kojeg je Metz prije godinu i pol doveo iz portugalskog kluba Vizela za odštetu od samo 600.000 eura. Na sjeveru Francuske Koffi je napredovao, ove sezone je odigrao 10 utakmica za Metz pa mu je narasla i tržišna cijena na dva milijuna eura, točno onoliko koliko će sad za njega platiti Dinamo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider