Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajne obrane

Živopisni debi hrvatskog vratara u Engleskoj: Pogledajte gol koji je će htjeti što prije zaboraviti

Simon Sluga imao je živopisni debi za Luton Town...

Simon Sluga (Photo: Marko Lukunic/PIXSELL)

Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga imao je živopisni debi za Luton Town u 3-3 (2-2) domaćem remiju protiv Middlesbrougha u prvoj utakmici nove sezone u 2. engleskoj ligi.

Sluga je bio izravni krivac za drugi pogodak gostiju krajem prvog poluvremena, ali je nizom sjajnih obrana u nastavku održao svoju momčad u igri te je jedan od najzaslužnijih za osvojeni bod.

Visoke tenzije na treningu PSG-a: Kako je Neymar izgubio tri milijuna eura i zašto se očajnički želi vratiti u Barcelonu Dječak u Neymarovu dresu u fan shopu Barcelone (Foto: AFP) Lionel Messi, Neymar, Dani Alves i Luis Suarez (Foto: AFP) Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) +6 Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP)

Middlesbrough je poveo golom Fletchera (7), no Luton je preokrenuo preko Bradleya (17) i Craniea (24), a onda je uslijedila velika pogreška Sluge koji je nejak udarac Assombalonge (37) iskosa sa 20-ak metara propustio kroz ruke u svoj bliži kut za 2-2.

POGREŠKA SIMONA SLUGE

U nastavku su gosti stigli do nove prednosti sjajnim pogotkom Winga (68) u sam gornji desni kut nemoćnog Sluge, a naš se vratar posebice istaknuo u razdoblju od 79. do 84. minute kada je upisao tri bravurozne obrane i zadržao svoju momčad u igri za izbjegavanje poraza.

Ajax prihvatio ponudu Reala za Van de Beeka: Stiže Nizozemac, Pogba otpada? Donny van de Beek s Tadićem i Huntelaarom (Foto: AFP) Donny van de Beek (Foto: AFP) Donny van de Beek (Foto: AFP) +1 Donny van de Beek slavi pogodak (Foto: AFP)

Usto je i Assombalonga u 83. minuti promašio kazneni udarac, a kao kazna za sve tr promašaje uslijedio je izjednačujući pogodak Collinsa (85).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider