Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači nezadovoljni

Ajax prihvatio ponudu Reala za Van de Beeka: Stiže Nizozemac, Pogba otpada?

Nizozemski reprezentativac Donny van de Beek trebao bi u idućih nekoliko dana postati novi igrač Real Madrida.

Galerija Donny van de Beek s Tadićem i Huntelaarom (Foto: AFP) Donny van de Beek (Foto: AFP) Donny van de Beek (Foto: AFP) +1 Donny van de Beek slavi pogodak (Foto: AFP)

Prema pisanju nekoliko izvora i desecima objava španjolskih novinara na društvenim mrežama, Ajax je prihvatio ponudu Real Madrida za Donnyja van de Beeka!

Mladi niozozemski nogometaš trebao bi u idućih nekoliko dana postati novi igrač Kraljevskog kluba, koji bi Kopljanicima isplatio oko 60 milijuna eura.

"Po onome što sam saznao, Ajax je već prihvatio ponudu Reala, kao i igrač osobne uvjete suradnje. Van de Beek bi trebao potpisati ugovor na pet ili šest godina", otkrio je španjolski novinar Marcelo Bechler.

Luka Modrić protiv Bayerna (Foto: AFP) Modrić jednim potezom izazvao histeriju: Real upalio alarm za uzbunu, Luka na udaru divider

To bi istovremeno trebalo značiti da Paul Pogba ne dolazi u Madrid, odnosno da se Juventus ponovno može uključiti u borbu za francuskog veznjaka, koji svim silama želi napustiti Old Trafford u ljetnom prijelaznom roku. U tome bi im trebala pomoći i činjenica da Manchester želi Paula Dybalu, pa čak i Marija Mandžukića.

Postoji i scenarij u kojem Real Madrid dovodi i Pogbu, ali to bi značilo da istovremeno prodaje u tom slučaju dvojicu "nepotrebnih" igrača – Tonija Kroosa i Luku Modrića. 

Dani Ceballos (Foto: AFP) Arsenal iz Real doveo ponajboljeg mladog igrača Europe: S Olmom predvodio Furiju do naslova divider

Vijest o potencijalnom dovođenju Van de Beeka nije najbolje sjela navijačima Kraljevskog kluba. Podsjetimo, Zinedine Zidane u Arsenal je na posudbu poslao ponajboljeg mladog španjolskog nogometaša Danija Ceballosa, a istovremeno za 60 milijuna dovodi vjerojatno manje kvalitetnog Nizozemca. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider