Galerija

Prema pisanju nekoliko izvora i desecima objava španjolskih novinara na društvenim mrežama, Ajax je prihvatio ponudu Real Madrida za Donnyja van de Beeka!

Mladi niozozemski nogometaš trebao bi u idućih nekoliko dana postati novi igrač Kraljevskog kluba, koji bi Kopljanicima isplatio oko 60 milijuna eura.

"Po onome što sam saznao, Ajax je već prihvatio ponudu Reala, kao i igrač osobne uvjete suradnje. Van de Beek bi trebao potpisati ugovor na pet ili šest godina", otkrio je španjolski novinar Marcelo Bechler.

To bi istovremeno trebalo značiti da Paul Pogba ne dolazi u Madrid, odnosno da se Juventus ponovno može uključiti u borbu za francuskog veznjaka, koji svim silama želi napustiti Old Trafford u ljetnom prijelaznom roku. U tome bi im trebala pomoći i činjenica da Manchester želi Paula Dybalu, pa čak i Marija Mandžukića.

Postoji i scenarij u kojem Real Madrid dovodi i Pogbu, ali to bi značilo da istovremeno prodaje u tom slučaju dvojicu "nepotrebnih" igrača – Tonija Kroosa i Luku Modrića. 

Vijest o potencijalnom dovođenju Van de Beeka nije najbolje sjela navijačima Kraljevskog kluba. Podsjetimo, Zinedine Zidane u Arsenal je na posudbu poslao ponajboljeg mladog španjolskog nogometaša Danija Ceballosa, a istovremeno za 60 milijuna dovodi vjerojatno manje kvalitetnog Nizozemca.