Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trofej koji se dugo čekao

Pogledajte ludo slavlje u Madridu: Ovacije za Modrića i uvrede za Piquea

Pristaše Reala okupile su se u velikom broju na ulicama Madrida nakon osvajanja trofeja koji se čekao pet godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oko 30.000 ljudi dočekalo je igrače Real Madrida na proslavi prvog naslova nakon 2012. godine. Iako je momčad stigla iz Malage tek oko 1:30, na trgu Cibelesu zavladala je prava euforija kada se sat vremena kasnije pojavio slavljenički autobus s igračima Reala.

Jedan od igrača koji je dobio velike ovacije bio je i Luka Modrić, igrač koji je među najomiljenijima među navijačima.

“Ovo je nevjerojatan osjećaj. Dugo smo ovo čekali, isplatio se sav trud ove sezone, zaslužili smo naslov prvaka”, rekao je Modrić nakon pobjede u Malagi.

Navijači i igrači nisu zaboravili ''bocnuti'' ljute rivale – porciju provokacija dobili su Atletico Madrid i Barcelona, točnije Gerard Pique, igrač koji na društvenim mrežama često podiže prašinu svojim komentarima o Realu.

''Pique, gade, pozdravi prvake'', odzvanjalo je Cibelesom, a pjesmu su zajednički izveli igrači i navijači. Novo slavlje Madrid bi mogao dočekati već za dva tjedna ako Real završi sezonu iz snova osvajanjem Lige prvaka u Cardiffu, u kojem ga 3. lipnja čeka utakmica s Juventusom.

''Trebamo vas za osvajanje Lige prvaka'', poručio je okupljenima Cristiano Ronaldo, koji je obećao 12. titulu prvaka Europe i novo slavlje na Cibelesu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider