Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najjeftinija momčad lp

Bili su u nevjerici kada su izvukli Barcu, Borussiju (D) i Inter. Dvadeset dana kasnije su senzacija

Predstavnici Slavije Prag nisu mogli vjerovati kada su ih izvukli u skupinu F Lige prvaka, zajeedno s Barcelonom Borussijom (D) i Interom.

Smijeh predstavnika Slavije Prag (Screenshot)

Kada je Petr Čech, bivši vratar češke reprezentacije, 29. kolovoza izvukao Slaviju Prag u skupinu F Lige prvaka zajedno s Barcelonom Borussijom Dortmund i Interom, predstavnici češke momčadi u Monacu nisu mogli zadržati emocije.

A emocije su bile takve da su ih tjerale na smijeh. Bio je to sarkastičan osmijeh. Više u stilu "pa ovo nije moguće" ili "ovo se nije upravo dogodilo". Slavia je uoči početka prve utakmice, gostovanja kod Intera, slovila kao teški autsajder u "skupini smrti", kojoj su kladionice davale najmanje šanse da će uzeti ijedan bod u skupini. No, Slavia je to napravila već u prvom susretu!

Romelu Lukaku (Foto: AFP) Iznenađenje na startu Lige prvaka: Inter se u sudačkoj nadoknadi spasio sramotnog poraza divider

Češki prvak iznenadio je Inter u prvom susretu skupine i uzeo bod u Milanu. Na kraju Inter može biti zadovoljan bodom, koji je izborio u drugoj minuti sudačke nadoknade. Slavia je do tog trenutka trebala voditi s najmanje dva gola razlike, no Handanović i manjak iskustva koštali su češku momčad uzimanja dva boda više.

I nakon ovog boda Slavia je veliki autsajder u skupini, no ako ništa drugo uzimanjem boda popravila je koeficijent Češkoj i obogatila se za 900 tisuća eura, koliko iznosi osvajanje boda u skupini Lige prvaka.

Podsjetimo i da je Slavia najjeftinija momčad Lige prvaka, što samo dodatno daje na težini uzimanja ovog boda u Milanu.

Marco Reus promašio jedanaesterac (Foto: AFP) Borussia propustila nokautirati Barcu: Tragičar Reus promašio jedanaesterac i nekoliko šansi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider