Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skoro preokret

Iznenađenje na startu Lige prvaka: Inter se u sudačkoj nadoknadi spasio sramotnog poraza

U prvim utakmicama nove sezone Lige prvaka Inter je odigrao na San Siru samo 1-1 protiv češke Slavije, a Lyon i Zenit su također odigrali 1-1.

Romelu Lukaku (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U skupini F u Milanu je Inter nakon tri pobjede u Seriji A dočekao prašku Slaviju kao apsolutni favorit, no Talijani su se sramotnog poraza spasili tek u sudačkoj nadoknadi.

Neuvjerljivi Inter dominirao je u prvom dijelu, ali u 64. minuti Česi su neočekivano poveli golom Nigerijca Petera Olayinke, koji je nakon obrane Handanovića prvi došao do lopte i zabio iz blizine. U drugoj minuti sudačke nadoknade Sensi je iz slobodnog udarca pogodio gredu, a odbijenu loptu je iz voleja u gol pospremio Nicolo Barella.

Transparent Atalante koji su otuđili BBB Reporter Nove TV razgovarao s navijačem koji je prije 29 godina oteo transparent navijačima Atalante divider

Marcelo Brozović igrao je 71. minute za Inter.

U ovoj skupini kasnije igraju Barcelona i Borussia Dortmund.

U skupini G u Francuskoj su Lyon i Zenit odigrali 1-1 te potvrdili da će ovo biti vrlo neizvjesna skupina. Poveli su Rusi preko Iranca Azmouna (41), a za Francuze je izjednačio Nizozemac Depay u 50. minuti iz penala.

AC Milan logo (Foto: AFP) Najbogatiji Europljanin kupuje Milan i vraća ga u sami nogometni vrh? divider

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider