Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju za čime žaliti

Borussia propustila nokautirati Barcu: Tragičar Reus promašio jedanaesterac i nekoliko šansi

U ogledu 1. kola Lige prvaka u utorak Borussija Dortmund i Barcelona su odigrali bez golova.

Marco Reus promašio jedanaesterac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U skupini F u Dortmundu Borussia i Barcelona su odigrali borbenu utakmicu koja je završila 0-0, a domaćini su promašili i penal. Barca je počela utakmicu s Messijem i Ivanom Rakitićem na klupi, a u prvom dijelu nije bilo golova.

U 57. minuti Semedo je srušio Sancha u kaznenom prostoru, a udarac Marca Reusa s bijele točke obranio je vratar Barcelone Ter Stegen. U 59. minuti u igru su ušli Messi i Rakitić, dok je u 75. minuti Brandt pogodio gredu, a Messi je mogao u zadnjim sekundama postići gol.

U Milanu je Inter nakon tri pobjede u Seriji A dočekao prašku Slaviju kao apsolutni favorit, no Talijani su se sramotnog poraza spasili tek u sudačkoj nadoknadi. Neuvjerljivi Inter dominirao je u prvom dijelu, ali u 64. minuti Česi su neočekivano poveli golom Nigerijca Petera Olayinke, koji je nakon obrane Handanovića prvi došao do lopte i zabio iz blizine.

Ter Stegen (Foto: AFP) Borussia (D) oštećena protiv Barcelone: Kako je moguće da sudac nije vidio ovakav "izlet"? divider

U drugoj minuti sudačke nadoknade Sensi je iz slobodnog udarca pogodio gredu, a odbijenu loptu je iz voleja u gol pospremio Nicolo Barella. Marcelo Brozović igrao je 71. minute za Inter.

U skupini G u Francuskoj su Lyon i Zenit odigrali 1-1 te potvrdili da će ovo biti vrlo neizvjesna skupina. Poveli su Rusi preko Iranca Azmouna (41), a za Francuze je izjednačio Nizozemac Depay u 50. minuti iz penala.U ovoj skupini Leipzig je slavio kod Benfice s 2-1 s dva gola Tima Wernera.

Erling Haland (Foto: AFP) Čudo od djeteta u debiju u Ligi prvaka u 45 minuta izjednačilo rekord Rooneyja i Raula! divider

Rezultati by SofaScore

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider