Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi u Podravini

Slaven Belupo zaustavio Lokomotivu, Osijek drugi uoči zadnja dva kola

Dvoboj u Koprivnici je završio podjelom bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 34. kolu HNL-a Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su u Koprivnici 1:1.

Pogodak za domaćine postigao je Bruno Bogojević u 63. minuti, a izjednačio je Marko Tolić deset minuta kasnije.

Iznenađujući rezultat u Koprivnici najviše je razveselio Osijek. Momčad trenera Ivice Kuleševića sada je druga na ljestvici, s bodom više, a u posljednjem kolu doma dočekuje Lokomotivu. Podsjetimo, iduće sezone osim prvaka Dinama u kvalifikacijama Lige prvaka igrat će drugoplasirana momčad.

Lokomotiva je već u drugoj minuti imala veliku priliku, no Cokaj je pucao pored gola. U sedmoj minuti je zaprijetio Tolić s dvadesetak metara, ali je vratar Ježina obranio.

Prvu priliku Slaven je imao u 14. minuti, pucao je Krstanović, ali je Grbić spasio gol. Tri minute kasnije priliku je imao i Bačelić Grgić, no Grbić je opet bio siguran. U završnici prvog dijela Tolić je imao dvije prilike za Lokose, ali je Ježina bio na visini zadatka.

Lokomotiva je na otvaranju drugog dijela bila aktivnija, no pogodak su postigli domaćini. U 63. minuti Slavko Bogojević je nakon ubačaja iz kornera na drugoj vratnici poentirao za vodstvo Slavena. Pogodak je poništen zbog zaleđa, međutim, nakon provjere VAR-a sudac Marin Vidulin je potvrdio vodstvo Belupa.

Deset minuta kasnije gosti su izjednačili Tolićevim pogotkom. Gluhaković je prošao po desnoj strani, Tolić prihvatio loptu unutar 16 metara i odmah pucao, pogodio je Božića u tijelo, ali se lopta odbila iza gol-linije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider