Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi sky sports

Manchester United odlučio: Ibra, hvala ti za sve, ali doviđenja

Sky Sports saznao je iz pouzdanog izvora da u idućoj sezoni neće biti mjesta za Zlatana Ibrahimovića u Manchester Unitedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da Zlatan Ibrahimović živi svoje posljednje dane u Manchesteru! Ugledni Sky Sports objavio je vijest da United nema namjeru produljiti ugovor sa švedskom zvijezdom, te da će od idućeg petka biti na listi slobodnih igrača.

Crveni vragovi imaju mogućnost produljiti suradnju s Ibrom na još jednu sezonu, no s obzirom na tešku ozljedu koljena i njegove godine (35) neće to napraviti. Umjesto toga stvorit će si prostora u budžetu za plaćanje neke druge, mlađe i jeftinije zvijezde. Naime, odlaskom Ibrahimovića United će tjedno imati 437 tisuća eura više u blagajni, jer je upravo ta svota iznos njegove tjedne plaće.

Ibrahimović će izbivati najmanje od listopada ove godine, nakon što je u četvrtfinalu Europa lige teško ozlijedio koljeno pri jednom doskoku na samom kraju utakmice protiv Anderlechta. Švedski napadač je ove sezone u svim natjecanjima zabio 28 pogodaka i doprinio osvajanju Europa lige i Liga kupa.

Umjesto Ibrahimovića u crveni dio Manchestera mogao bi doći nezadovoljni napadač Real Madrida - Alvaro Morata. Prva ponuda Uniteda od 60 milijuna eura je odbijena, jer Real priželjkuje oko 90 milijuna. Sam Španjolac je rekao da ne zna ostaje li u Realu i iduće sezone, jer "stvari nisu u njegovim rukama".

Osim Morate United želi u svojim redovima i sjajnog francuskog stopera Varanea, također člana Reala. Odlazak Ibrahimovića stvorio bi financijski prostor za tjedne plaće obojice igrača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider