Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne može to svatko

Liječnici prognozirali stanku od pola godine, a pogledajte ga sada

Jedan od najboljih europskih nogometaša radi punom parom kako bi se što prije vratio na teren.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović u fazi je rehabilitacije nakon operacije ligamenata koljena.

Švedski as podvrgnuo se operativnom zahvatu u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što se ozlijedio na utakmici s Anderlechtom u četvrtfinalu Europske lige. Liječnici su ostali toliko oduševljeni njegovim oporavkom da su za švedske medije izjavljivali kako bi voljeli raditi s njim znanstvena istraživanja.

"Nikad nismo vidjeli ovako snažna koljena. To je gotovo nemoguće", govorili su tada, a bit će zanimljivo vidjeti što kažu nakon videa kojeg je na svom Instagramu objavio Zlatan.

"Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi"

Mnogi nogometaši su se nakon operacije ligamenata koljena vraćali tek poslije pet-šest mjeseci, u tom smjeru su išle i prve prognoze liječnika Manchester Uniteda.

Međutim, Ibrahimović mjesec i pol nakon ozljede već - radi s loptom.

"Dodir nikad neće nestati. Lavovi se ne oporavljaju kao ljudi", u svom je stilu napisao Ibra i izazvao lavinu reakcija svih, a naročito fanova Manchester Uniteda koji se nadaju da će mu Jose Mourinho ponuditi novi ugovor.

Hoće li ga Mourinho zadržati?

Kad je prošlog ljeta u moru zainteresiranih klubova Ibra odabrao Manchester United, potpisao je jednogodišnji ugovor koji istječe 30. lipnja. Ozljeda koja se Ibrahimoviću dogodila nekoliko mjeseci uoči 36. rođendana očito je nagnala i Mourinha na razmišljanje glede Zlatanova ostanka na Old Traffordu unatoč 28 postignutih golova.

Ibrahimović se nedavno pojavio na finalu Europske lige u Stockholmu gdje je United svladao Ajax, uzeo jedini trofej koji im je nedostajao u klupskoj povijesti i osigurao nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

Ako njegov oporavak bude ovako brz, vjerojatno će i kod Mourinha nestati sumnje hoće li mu ili ne ponuditi novi ugovor...
 

 

The touch will never disappear. Lions dont recover like humans. @azsportswear #itsnotaboutthegear

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider