Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"To je gotovo nemoguće"

Ibrahimović - medicinski fenomen: Liječnici ostali u šoku

Ibra se nakon teške ozljede podvrgnuo operaciji u Sjedinjenim Američkim Državama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović operiran je u SAD-u nakon što su mu na utakmici s Anderlechtom puknuli ligamenti koljena.

Netom poslije uzvratne utakmice četvrtfinala Europa lige Jose Mourinho zvučao je zabrinuto dok je govorio o Ibrahimovićevoj ozljedi, a onda su pretrage potvrdile kako švedskog majstora čeka duža pauza.

Operacija je bila neminovna, a Ibrahimović je pohitao u SAD.

"Nemoguće je da ima takva koljena nakon 20 godina karijere"

Sve je prošlo u redu, bez ikakvih komplikacija, a švedski Expressen prenosi kako su liječnici, dr. Fu i dr. Musahl, oduševljeni sa Zlatanom do te mjere da bi voljeli, nakon što završi njegova igračka karijera, raditi s njim zdravstvena istraživanja.

"Njegova koljena su toliko snažna da liječnici nikad nisu vidjeli nešto takvo. Gotovo je nemoguće da netko ima takva koljena nakon skoro 20 godina duge karijere", rekao je njegov menadžer Mino Raiola, otkrivši:

"Toliko jaka su njegova koljena da liječnici žele da se vrati u SAD poslije kraja igračke karijere. Oni rade na najboljem istraživačkom instituru za koljena i ligamente, najbolji su i htjeli bi ponovno otvoriti Zlatanovo koljeno kad on završi s aktivnim igranjem nogometa."

Hoće li mu Mourinho ponuditi novi ugovor?

Prije nego se to dogodi, Ibru ćemo još neko vrijeme gledati na nogometnim terenima. Doduše, još uvijek nije poznato u kojem dresu.

Ugovor s Manchester Unitedom mu istječe ovog ljeta, a klub s Old Trafforda ima opciju da mu produži za još jednu sezonu. Na potezu je Jose Mourinho koji mora donijeti odluku.

U svojoj prvoj sezoni na Otoku Ibrahimović je u svim natjecanjima zabio 28 golova i 10 puta asistirao što je izvrsna statistika za nekog tko će u listopadu ove godine proslaviti 36. rođendan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider