Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slučajno ili ne?

Televizijska grafika razbjesnila navijače Manchester Cityja, Guardiola je došao na štih

Manchester City i Liverpool bore se za naslov u Premier ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem kolu engleske Premier lige past će odluka o tome tko će biti novi prvak Engleske, Manchester City ili Liverpool.

Sve u svojim rukama i nogama drži City koji ima bod više od Redsa i u završnih 90 minuta sezone dočekuje Aston Villu na svom Etihadu. Treba im pobjeda kako bi obranili titulu, dok u slučaju njihovog kiksa Liverpool ima priliku trijumfom nad Wolverhamptonom postati prvak.

Situacija je za momčad Pepa Guardiole bila još komotnija prije proteklog vikenda i gostovanja kod West Hama. Odigrali su Građani tada 2:2 i ponudili Liverpoolu priliku da smanji zaostatak s tri na jedan bod što je trupe Jürgena Kloppa objeručke iskoristile, pobijedivši na gostovanju Southampton.

Upravo je ta utakmica izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama i to zbog jednog naoko bizarnog detalja. Naime, za vrijeme prijenosa dvoboja Southampton – Liverpool na Sky Sportsu su gledatelje pri dnu ekrana pozivali da prate utakmice posljednjeg kola koje će se igrati u nedjelju 22. svibnja i tom prilikom je bio prikazan i pehar namijenjem budućim prvacima.

Međutim, ne na klasičan način već su sa strana bile vrpce crvene boje, što je kod navijača Manchester Cityja izazvalo žestoke reakcije.

"Pitam se zbog čega je Sky Sports na ovaj pehar stavio vrpce crvene boje? Hmmmm…", postavio je pitanje jedan navijač i krenula je lavina.

Aluzija je jasna, pristaše Cityja počele su iznositi teorije da u toj televizijskoj kući navijaju da naslov radije osvoji Liverpool nego njihov klub, čime su se zapravo nadovezali na Guardiolu.

Trener Cityja u posljednje vrijeme pričao je kako osjeća da mediji i javnost u Engleskoj favoriziraju Liverpool u ovoj utrci za naslovom. Spominjao je veću navijačku bazu, a shodno tome i interes medija, držeći kako dio njih ne obavlja svoj posao najprofesionalnije odnosno da se u njihovim izvještavanjima osjeti da u ovoj borbi za titulu nisu nepristrani.

Te njegove riječi, kao i ova objava Sky Sportsa za koju vjerujemo da se radi o slučajnosti, samo su dodatno razjarile nabrijane Cityjeve navijače.

Kako će oni amortizirati svoj bijes, to se zna – tri boda u nedjelju protiv Aston Ville i podizanje šampionskog pehara u svom dvorištu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider