Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prava drama

Sky Sports objavio pa izbrisao vijest o Ronaldu koja je odmah odjeknula nogometnim svijetom

Cristiano Ronaldo se nalazi u prilično čudnoj situaciji u Manchester Unitedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United nakon prva dva kola ima nula bodova i posljednja je momčad na ljestvici Premier lige. U subotu su gostovali u Brentfordu kojem je najbolji igrač, Christian Eriksen ovog ljeta prešao baš United. Domaćin je Crvene vragove unakazio s čak 4:0.

Novi je to šok nakon ionako šokantnog starta sezone u kojem je Brighton slavio na Old Traffordu. U obje je utakmice zaigrao Cristiano Ronaldo, u Brentfordu i od prve minute, ali nije se proslavio kao i cijela momčad Uniteda.

Njegov menadžer Jorge Mendes ovog je ljeta proveo na europskoj turneji nudeći svog najslavnijeg pulena nogometnim gigantima. Nitko nije zagrizao, nitko u svojoj viziji za ovu sezonu ne vidi Cristiana Ronalda.

Navijači crvenog dijela Manchestera čitali su ove vijesti iz dana u dan, a onda se Ronaldo vratio s odmora, kasnije od ostalih, te s jedne prijateljske utakmice otišao nakon što je zamijenjen. Nije to najbolje sjelo navijačima ni novom treneru Eriku ten Hagu koji i sam proživljava noćnu moru na startu prve sezone u Unitedu.

Manchester United u kaosu

Situacija na Old Traffordu je kaotična. Momčad je prepuna skupo plaćenih zvijezda koje su zbog svojih poteza i igara na meti sve brojnijih ismijavanja na društvenim mrežama. Novi trener je pak stigao iz Ajaxa gdje je svojim igračima bio ''Bog i batina'', a sada je u ruke dobio svlačionicu prepunu kaosa.

Sky Sports je tijekom nedjeljnog popodneva na svom Twitter profilu objavio kako ''saznaju da Manchester United namjerava raskinuti ugovor s Cristianom Ronaldom ukoliko Portugalac uskoro ne promijeni svoj stav.''

Vijest je to koju su prenijeli gotovo svi svjetski sportski mediji. Odmah je očekivano podigla prašinu jer to bi značilo kako je očito odnos kluba i igrača, kojem su do prije godinu dana klicali da je njihov spasitelj, potpuno zahladio.

U međuvremenu je Sky Sports povukao svoju informaciju izbrisavši 'tweet', ali priča je već obišla društvene mreže. Iz kluba su preko određenih kanala poručili kako za njih Ronaldo nije na prodaju te kako po tom pitanju nema promjene stajališta.

Hoće li Ronaldo igrati sezonu bez Lige prvaka, saznat ćemo do kraja mjeseca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider