Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE VEĆI PROBLEMI

VIDEO Manchester United s četiri komada u mreži pometen na gostovanju kod Brentforda

Brentford je u susretu drugog kola ovosezonske Premier lige savladao Manchester United rezultatom 4:0

Christian Eriksen i Harry Maguire (Foto: Afp)

Nakon velikog razočaranja koje je donio domaći poraz od Brightona & Hove Albiona u prvom kolu, nogometaši Manchester Uniteda otišli su gorak okus isprati u zapadni London na gostovanje kod Brentforda.

No, teško da su i u najgorim snovima predvidjeli ono što im se na Community stadionu dogodilo. Oni su poneteni rezultatom 4:0 i to tako da su im domaći to odradili do 35. minute.

Ronaldo od prve minute, De Gea na krivom mjestu u krivo vrijeme

Crveni vragovi, za koje je ovog puta od prve minuta zaigrao Cristiano Ronaldo, nisu loše otvorili susret. Dobro su se postavili, ali već nakon deset minuta svi su planovi pali u vodu, za što je najzaslužniji njihov vratar David De Gea.

Erling Haaland Dnevnik jednog fantazista (2): Haalandovanje, drevna skandinavska vještina divider

Naime, njegovi suigrači izgubili su loptu u svojoj polovici, nakon čega je ona došla do Josha Dasilve, koji je opalio iz daljine. Udarac nije bio jak i španjolski vratar krenuo je uhvatiti loptu, no ona mu je prošla kroz ruke i završila u mreži.

Samo osam minuta kasnije bilo je 2:0, a sad je u suradnji s De Geom pogriješio prošlosezonski nogometaš domaćih, Christian Eriksen. De Gea mu je podosta panično dodao loptu u kaznenom prostoru, a njega je odmah pritisnuo Mathias Jensen, oduzeo mu loptu i pogodio.

Mee i Mbeumo zaključili agoniju

Idući pogodak došao je u 30. minuti, kad se nakon kornera najbolje snašao Ben Mee, dok je četvrti put De Gea kapitulirao nakon kontre u kojoj je Bryan Mbeumo pobjegao Lukeu Shawa i lako ga savladao.

U drugom dijelu gosti su bili bolja momčad i više su prijetili, no nisu uspjeli postići niti počasni pogodak. Zanimljivo je kako je Ten Hag ostavio Cristiana Ronalda cijelu utakmicu u igri.

Tako je momčad Erika ten Haga nakon dva kola bez bodova uz gol razliku 1:6. Naravno, gledajući na raspored očekivalo se njih šest.

Sad im slijedi domaći susret protiv Liverpoola. Gosti će svakako biti favoriti, a mi se pitamo je li United ikad u povijesti sezonu započeo s tri poraza. Engleski mediji će nas sigurno vrlo brzo upoznati s tim podatkom.

Putem linkova ispod teksta pogledajte pogotke.

1:0 Dasilva

2:0 Jensen

3:0 Mee

4:0 Mbeumo

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider