Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slomio nos

Sjajne vijesti za Hrvatsku: Gvardiol startao od prve minute, pogledajte kako izgleda s maskom

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol zaigrao je za RB Leipzig ouči odlaska u Katar.

Iz Njemačke stižu sjajne vijesti za izbornika Zlatka Dalića. Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol startao je od prve minute za svoj RB Leipzig u sklopu 15. kola Bundeslige kod Werder Bremena.

Samo tri dana nakon što je slomio nos poslije sudara sa svojim suigračem Willijem Orbanom na utakmici protiv Freiburga, hrvatski je branič uskočio u prvih jedanaest.

Iako prve prognoze nisu bile blistave, svima je kroz glavu prošlo ono najgore, Gvardiol se brzo oporavio i zaigrao s maskom u posljednjem susretu pred nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru.

Poslije utakmice s Freiburgom završio je u bolnici i odradio detaljne preglede, koji su potvrdili da nema potrebe za operacijom, ali i da njegov odlazak u Katar nije pod upitnikom.

To je posebno razveselilo Dalića i njegov stručni stožer jer će za svjetsku nogometnu smotru imati na raspolaganju važnu figuru u posljednjem redu.

Za kraj dodajmo su nogometaši Leipziga slavili s 2:0 na gostovanju kod Werdera. S ova tri boda polusezonu su okončali s 28 bodova i trenutno su drugoplasirana momčad prvenstva.

Tablica Bundesliga

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider