Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tati se neće svidjeti

Sin i sestra uvalili Cristiana Ronalda u probleme sa zakonom: Pokrenuta policijska istraga

Sin Cristiana Ronalda snimljen je kako samostalno juri jet-skijem po moru portugalske obale, iako mu je svega 10 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sestra Cristiana Ronalda Elma i njegov 10-godišnji sin Cristiano Ronaldo Junior uvalili su se u probleme dok se napadač Juventusa bori za titulu prvaka u Italiji i iščekuje nastavak natjecanja u Ligi prvaka.

gol expired Rakitić stao u Neuerovu obranu i objasnio zašto je pjevao te kako zna riječi pjesme "Lijepa li si" divider

Njegova sestra Elma snimila je i potom na društvenim mrežama objavila videa na kojem 10-godišnji sin Ronalda samostalno vozi jet-ski, i to u određenim trenucima prilično brzo.

Vožnja jet-skijem bez dozvole i nadzora odrasle osobe u istom trenutku u Portugalu je zakonom zabranjena te novčano kažnjiva. Prema pisanju tamošnjih medija, Cristiano Ronaldo mogao bi dobiti čestitku od policije u visini od 2500 tisuće eura.

gol expired Barca se nada Realovu krahu: Zidane žrtvuje Modrića, a Marca slavi neuništivog Hrvata divider

Prema pisanju portugalskih medija, policijska je istraga u tijeku i posljedica za obitelj portugalske legende sigurno će biti. 

Iako ga to neće oštetiti, zakon je isti za sve i treba ga se provoditi. Bilo bi zanimljivo čuti ''jezikovu juhu'' koju će sestra Elma dobiti od svog brata, kao i Cristiano Junior, koji je manje kriv u cijeloj priči, ali i dalje nije razmišljao u trenutku kada je jurio portugalskom obalom u Madeiri.

gol expired Njemački mediji napali svoju zvijezdu zbog pjevanja Thompsona: Javio im se kratkom porukom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider