Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što je htio reći?

Vrsaljku naglo porasla popularnost, a on ponosno pokazao Dinamov dres

Šime Vrsaljko drugi je najskuplji nogometaš svijeta koji nema ugovor.

Galerija Anton Maglica i Šime Vrsaljko Objava Šime Vrsaljka na Instagramu Modrić, Subašić, Vrsaljko i Livaković +2 Šime Vrsaljko

Završen je prijelazni rok u najjačim ligama svijeta, no to ne znači da neki europski velikani ne mogu dovesti još igrača. Riječ je, naravno, o nogometašima bez ugovora.

Takvi igrači ponekad dobro dođu, a status slobodnog igrača popularizirao je hrvatskog nogometaša Šimu Vrsaljka.

Zadranin je trenutačno drugi najskuplji nogometaš svijeta koji nije ugovorom vezan za neki klub. Vrsaljko vrijedi četiri milijuna eura, a ispred njega je samo Isco, koji vrijedi devet milijuna eura.

Zadranin je posebna tema u engleskim medijima, povezuju ga s Chelseajem i Evertonom, spominju se tu još neki klubovi, a za Vrsaljka ističu kako je odlična opcija s klupe.

Rares Ilie Rumunj razmišljao o Hajduku, ali nije se ostvarilo: "Imao je ponudu, ali jako smo se borili da dođe ovamo" divider

''Bivši desni bek Atletico Madrida i Intera iz Milana imao je problema sa žestokim ozljedama, no vrlo je iskusan igrač. Igrao je odlično za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, a bio je član Atletico Madrida koji je osvojio prvenstvo 2021. godine. Mogao bi biti dobra opcija za Everton'', piše engleski Express.

U španjolskim medijima se čak spominje da ga je Atletico Madrid zvao natrag u klub kako bi Diego Simeone imao širu klupu, no sve je i dalje na nagađanjima.

Što je htio poručiti objavom na Instagramu?

Vrsaljko je nedavno raskinuo ugovor s grčkim velikanom Olympiacosom i već je neko vrijeme bez profesionalnog angažmana.

Viceprvak svijeta iz 2018. jučer je na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju, u dresu Dinama. Bilo je to na potpisu ugovora za Modre, još 2009. godine.

Je li Vrsaljko nešto htio poručiti ili se samo prisjetio lijepih dana u Dinamu, teško je zaključiti.

Vrsaljko danas ima 31 godinu, a iza njega je velika karijera. Bio je igrač Lokomotive, Dinama, Genoe, Sassuola, Olympiacosa, Atletico Madrida i Intera iz Milana, koji ga je doveo na posudbu nakon sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Objava Šime Vrsaljka na Instagramu Objava Šime Vrsaljka na Instagramu (Foto: Screenshot/Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider