Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijedi tri milijuna eura

Rumunj razmišljao o Hajduku, ali nije se ostvarilo: "Imao je ponudu, ali jako smo se borili da dođe ovamo"

Imao je ponude Strasbourga i Hajduka, no prihvatio je onu iz Izraela.

Rares Ilie (Foto: Guliver image)

Prijelazni rok u najjačim ligama svijeta je završio, no HNL klubovi i dalje mogu dovoditi pojačanja. Ove su zime hrvatski prvoligaši više prodavali, no stigla su i neka pojačanja.

Yassine Benrahou nedavno je potpisao za Hajduk, no Bijeli tu ne žele stati. Dok navijači Hajduka čekaju nova imena na Poljudu, u javnost je procurio jedna želja kluba koja se nije ostvarila.

Hajduk je bio zainteresiran za Raresa Ilieja, 19-godišnjeg rumunjskog U-21 reprezentativca.

Rares Ilie igra na lijevom krilu, poziciji koja je dosta tanka u Hajduku, ali odlučio se potpisati za Maccabi Tel Aviv iako je, kako saznajemo, razmišljao o dolasku na Poljud.

''Imao je ponude Strasbourga i splitskog Hajduka. Jako smo se borili da ga dovedemo ovamo. Barak Itzhaki (sportski direktor Maccabi Tel Aviva) napravio je odličan posao i uspjeli smo brzo zaključiti posao. Ako je dobar i želi ostati, o svemu se može pregovarati, ali to trenutačno nemamo u planu'', rekao je igračev menadžer.

Tučnjava na košarkaškoj utakmici u Vermontu VIDEO Užas na košarkaškoj utakmici: Nastao opći kaos, jedan roditelj ubijen! divider

Mladi Rumunj s 18 godina ostvario je milijunski transfer. Za pet milijuna eura potpisao je za francuskog prvoligaša Nicu.

Tamo je odigrao osam utakmica, no nije se uspio upisati u strijelce. U karijeri je još igrao za rumunjski Rapid, odakle se i preselio u Francusku.

Prema Transfermarktu danas vrijedi tri milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider