Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
glasina iz francuske

Francuski mediji: Marokanac je blizu dolaska u Hajduk, igrao je za Bordeaux

Prema Transfermartku vrijedan je 2.2 milijuna eura, no već ovo ljeto mu istječe ugovor pa je lako moguće da napusti klub i ove zime

Yassine Benrahou (Foto: Afp)

Navijači Hajduka i dalje čekaju na prvo pojačanje u ovom zimskom prijelaznom roku. Splićani su u nastavak sezone ostali bez Biuka, Atanasova, Čoline, Dimitrova i Eduoka, a prodan je i Ljubičić koji je bio na posudbi u LASK-u.

Novi trener Ivan Leko je više puta istaknuo kako mu je potrebno 5-6 igrača kako bi pokušao nešto napraviti, a osim toga treba mu i jedan igrač ekstra kvalitete koji će raditi razliku u Prvoj HNL.

Jučer su talijanski mediji pisali kako se Hajduk i Rijeka bore za napadača Sassuola, njegovo je ime Brian Oddei. To je i sve i dalje na špekulacijama, a pojavila se i jedna nova.

Brian Oddei protiv Spezije Talijani tvrde: Hajduk i Rijeka bore se za napadača iz Serie A divider

Francuski mediji pišu da na Poljud stiže Yassine Benrahou, 24-godišnji Marokanac koji ima iskustvo igranja u Francuskoj.

Trenutno je član drugoligaša Nimesa. Njegova pozicija je ofenzivni vezni, ali može ga se koristiti i na krilu.

Ćiro Blažević prošetao se sa sinom po centru Zagreba FOTO Ćiro Blažević prošetao se Zagrebom, bio je u pratnji sina: Drži se, legendo! divider

U Nimes je stigao 2020. godine iz Bordeauxa, a vrijednost transfera iznosila je 1,5 milijuna eura.

Prema Transfermartku vrijedan je 2.2 milijuna eura, no već ovo ljeto mu istječe ugovor pa je lako moguće da napusti klub i ove zime, no nije sigurno hoće li baš na Poljud.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider