Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezapamćen interes

Čabraja: ''Znam da ćemo biti gosti na svom stadionu. Splićane respektiramo, ali idemo po tri boda''

Gostovanje Hajduka kod Lokomotive najavio je Silvijo Čabraja.

Čabraja i Livaja (Foto: Vojko Basic/Cropix)

Novo kolo SuperSport HNL-a u petak otvaraju Lokomotiva i Hajduk u 17:30, a interes navijača je zaista nezapamćen.

Domaća Lokomotiva je danas objavila da su rasprodane sve karte za utakmicu, očekuje se gotovo 5000 navijača na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Slavlje nogometaša PSV-a Najdominantnija momčad Europe i dalje zastrašujuće hara ligom, već su prošli i skupinu Lige prvaka divider

Hajduk se nada nova tri boda koja bi ih dodatno učvrstila na prvoj poziciji uoči velikog derbija, ali Silvijo Čabraja ima druge planove.

''Ušli smo u taj niz bez pobjeda. Ali podsjetit ću da smo protiv, primjerice, Dinama i Osijeka, držali sva tri boda u rukama do same završnice tih dvoboja, no pad koncentracije preskupo nas je stajao. Možda je došlo vrijeme da sad sve to naplatimo i prekinemo niz bez pobjede, tražit ćemo sva tri boda protiv Hajduka'', hrabro je Čabraja najavio utakmicu pa dodao:

Bruno Fernandes Pojavio se podatak o najviše odigranih minuta u ovoj godini, jedan igrač uvjerljivo odskače divider

''Znamo da ćemo praktički biti gosti na svom stadionu, za nas će navijati 20-30 posto gledatelja s tribina, ali nije nam to ništa novo i siguran sam da će moji igrači uživati u pravom nogometnom ozračju. Splićane respektiramo, ali nema nimalo straha, nema ni razloga da ga bude. Uostalom, nedavno smo i u Splitu odigrali ravnopravnu utakmicu, primili smo pogodak, ali imali smo i mi svoje prilike, no nismo ih iskoristili'', rekao je strateg Lokomotive.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider