Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pretposljednje jesensko kolo

Kranjčevićeva rasprodana za dvoboj Lokomotive i Hajduka!

Hajduk i Lokomotiva sastaju se u 18. kolu SuperSport HNL-a pred punim tribinama stadiona u Kranjčevićevoj ulici.

Torcida u Kranjčevićevoj (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Pretposljednje jesensko, 18. kolo SuperSport HNL-a otvaraju Lokomotiva i Hajduk u petak u 17:30 pred punim tribinama stadiona u Kranjčevićevoj ulici.

Danas je domaća Lokomotiva potvrdila na svojim stranicama da karata više nema, odnosno da se očekuje gotovo 5000 ljudi na tribinama.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija Izbornik Obrvan staje na loptu, ali cure poručuju: ''Pune smo samopouzdanja, nitko nas ne može dalje zaustaviti!'' divider

Nogometaši Lokomotive i Hajduka 18. kolo HNL-a otvorit će pred rasprodanim stadionom! Da su sve karte za utakmicu koja je na rasporedu ovog petka prodane, potvrdila je Lokomotiva na svojim službenim strancima, a objavu prenosimo u cijelosti.

''Ususret utakmici 18. kola SuperSport HNL između NK Lokomotive i HNK Hajduk u petak 8. prosinca s početkom u 17:30 imamo važnu obavijest u vezi prodaje ulaznica.

Stadion Zagreb rasprodan je za utakmicu NK Lokomotiva – HNK Hajduk i na dan utakmice blagajne će biti zatvorene. Molimo navijače da ne dolaze na stadion bez ulaznica'', objavili su na svojim stranicama.

Slavlje hrvatskih rukometašica Ne ovisimo sami o sebi: Evo što Kraljicama šoka treba da se plasiraju u završnicu SP-a divider

Nadajmo se da vrijeme neće pokvariti pravu nogometnu kulisu te da će travnjak biti u korektnom stanju, na nivou najboljeg ranga hrvatskog nogometa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider