Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potpisao si presudu?

"Trener Barcelone ponizio Griezmanna'': Obitelj poludjela, Arsenal ponudio rješenje

Quique Setien povukao je novi potez kojim se primaknuo svom konačnom kraju u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak navečer Barcelona je na svom Camp Nouu prosula nove bodove u derbiju kola protiv Atletico Madrida. Utakmica je završila rezultatom 2:2, a nakon njega sjele su brojne kritike na račun trenera Barcelone Quiquea Setiena.

Jedna je od najoštrijih izostavljanje bivšeg napadača Atletico Madrida i jednog od najskupljih pojačanja Barcelone u klupskoj povijesti Antoinea Griezmanna iz prve postave, ali i zbog uvođenja u igru tek u sudačkoj nadoknadi.

gol expired Procurila snimka na kojoj Brazilka mlati nogometaša Dudua, a njega optužila za napad divider

Katalonski mediji smatraju da je tim uvođenjem Setien ponizio treće najskuplje pojačanje u povijesti katalonskog kluba. Obitelj 29-godišnjeg francuskog napadača poludjela je na takvu Setienovu odluku te se nije libila svoje nezadovoljstvo izraziti na društvenim mrežama.

"Želim plakati. Ozbiljno. Dvije minute... ", napisao je brat Theo Griezmann za vrijeme utakmice u objavama koje je naknadno izbrisao.

Trener Barcelone Quique Setien rekao je nakon utakmice protiv Atletico Madrida, koja je završila podjelom bodova (2:2), da će razgovarati s Griezmannom, a to je komentirao Antoineov otac Alain.

gol expired Pjanić u suzama i očevu zagrljaju proslavio transfer u Barcelonu: Pogledajte dirljivi trenutak divider

"Da bi uopće imali jedan takav razgovor, osoba se mora ispričati. Uostalom, on nema ključeve vozila (Barcelona) kojim upravlja. On je samo putnik u njemu", napisao je Griezmannov otac Alain.

Bivši napadač Atletica dobio je samo dvije minute protiv svog bivšeg kluba i trenera Diega Simeonea, koji je s dvije jednostavne, ali vrlo značajne riječi, dao svima do znanja što misli o Setienovu potezu da Griezmanna 90 minuta ostavi na klupi pa ga uvede u 91. minuti.

"Nemam komentara."

gol expired Hajduk dogovorio još jedno iskusno pojačanje iz inozemstva: Stiže povremeni reprezentativac? divider

Cijelu situaciju pokušat će iskoristiti Arsenal, koji s Mikelom Artetom ulazi u fazu obnove momčadi. Arsenal je u zamjenu za Griezmanna spreman ponuditi jednog od igrača koje Barcelona prati, Aubameyanga, te vjerojatno nešto gotovine.

Barcelona, odnosno Messi i Suarez, radije bi vidjeli da se Neymar vrati u Kataloniju, za što je Barcelona spremna ponuditi Griezmanna i nešto novca PSG-u da pusti brazilskog napadača koji je nekoć sa spomenutim napadačkim dvojcem tvorio ubojiti trio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider