Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi bodovi

Roma slavila u susretu koji je počeo prije 11 dana: Odluka pala u 95. minuti

Roma je svladala Udinese u utakmici koja je prekinuta zbog kolabiranja Evana Ndicke.

Roma - Udinese (Foto: Afp)

U nastavku susreta 32. kola talijanske Serie A između Udinesea i Rome, koji je prekinut prije 11 dana pri rezultatu 1-1 nakon što je branič Rome Evan Ndicka kolabirao na travnjaku u 72. minuti, Roma je uspjela postići pogodak te upisati pobjedu od 2-1.

Pobjedonosni pogodak postigao je Cristante u petoj minuti sudačke nadoknade. Prije prekida Pereyra je doveo Udinese u vodstvo u 23. minuti, a izjednačio je Rukaku u 64.

Ovom pobjedom peta Roma je stigla do 58 bodova, četiri manje od četvrte Bologne, a četiri više uz utakmicu više od šeste Atalante. Kako će sljedeće sezone Italija imati pet klubova u Ligi prvaka, Roma je golom Cristantea napravila veliki korak ka ostvarenju cilja igranja u najbogatijem nogometnom natjecanju.

S druge strane, 17. Udinese je ostao na 28 bodova, koliko ima i 18. Frosinone koji se nalazi u zoni ispadanja. Naslov prvaka već je osigurao Inter sa 86 bodova, 17 više od drugog Milana.

Lucija Bilobrk Hrvatica tek izašla na međunarodnu scenu i odmah otišla u finale: Borit će se za zlato u Beogradu! divider

Stipe Antonijević, reporter Dnevnika Nove TV VIDEO Novi predsjednik povukao prve promjene u Hajduku: Evo o čemu se radi divider

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider