Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ga važna odluka

VIDEO Novi predsjednik povukao prve promjene u Hajduku: Evo o čemu se radi

Reporter Stipe Antonijević za Dnevnik Nove TV javio se iz Splita gdje je danas predstavljen novi predsjednik Hajduka Ivan Bilić.

Ivan Bilić je i službeno predstavljen kao novi predsjednik Hajduka.

Na važnoj funkciji naslijedio je Lukšu Jakobušića, a nedugo nakon imenovanja Bilić je povukao prve poteze. Radi se o kadrovskim promjenama unutar kluba, Boro Primorac preuzima funkciju savjetnika uprave za sport, dok na njegovo mjesto dolazi Goran Sablić.

Novi predsjednik ima važan zadatak, a to je izbor sportskog direktora i trenera. Naravno, postoji mogućnost da Mindaugas Nikoličius ostane u Hajduku, makar je prije dva tjedna podnio ostavku, dok za trenersku poziciju već postoji lista od nekoliko kandidata.

Također, uprava bi uskoro trebala dobiti i četvrtog člana koji će biti zadužen za sport, a njega će izabrati Nadzorni odbor.

Dodajmo kako su Velimir Zajec i Marijan Kustić čestitali Biliću na izboru za predsjednika splitskog kluba.

Ivan Bilić Predsjednik Hajduka otkrio tko mu je bio najdraži igrač u mladosti: ''Bio sam smotan, pa je on bio prvi favorit'' divider

Ivan Bilić Kustić poslao poruku novom predsjedniku Hajduka: Javio se i Velimir Zajec divider

Glavna loža u Maksimiru Sočna maksimirska intriga: Kako je zbrisao moćnik koji je drmao Dinamom i je li ostavio svoje ljude? divider

Mislav Ćutuk Sportski direktor Dinama o novom maksimirskom dragulju: ''Svaka momčad u Europi ga je željela'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider