Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nasmijao sve prisutne

Predsjednik Hajduka otkrio tko mu je bio najdraži igrač u mladosti: ''Bio sam smotan, pa je on bio prvi favorit''

Ivan Bilić danas je predstavljen na Poljudu kao novi predsjednik Hajduka.

Ivan Bilić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Novi predsjednik Hajduka danas je u prostorijama Poljuda održao konferenciju za medije na kojoj je najavio buduće korake u funkcioniranju kluba.

Predstavnici medija imali su priliku podrobnije upoznati novog predsjednika koji je poprilični anonimus u sportskom svijetu. Ivan Bilić dolazi iz svijeta ekonomije, radio je 20 godina kao revizor, ali ponosno ističe da mu je Hajduk prva ljubav.

Bilić je odgovorio na pitanje koji su mu najdraži igrači Hajduka kroz povijest, a kao prvog favorita spomenuo je vratara iz 80-ih godina, Crnogorca Zorana Simovića.

Ivan Rakitić Ništa od Rakitića u Hajduku? Bivši Vatreni otkrio svoje planove sa Saudijcima divider

''Jako su mi dragi neki današnji, ali nezgodno mi je govoriti. Kad smo igrali protiv Mladosti 0:0 na poluvremenu, ušao je Deranja i zabio tri gola, bježao sam iz škole i tada mi je postao jedan od najdražih igrača. Miki Rapaić mi je drag, bio sam na utakmici kad je zabio za 3:2 i gledao ga kako traži Katalinića da ga izvadi. Drag mi je Mate Bilić kad je Mallorci zabio gol'', rekao je pa se osvrnuo na Simovića.

''Prvi favorit dok sam bio mali bio mi je Simović jer sam ja bio smotan pa sam branio na ulici. Drag mi je Kozniku, bio mi je personifikacija nečeg novog. Baka Slišković, jedna od većih mi je žalosti kad sam radio za UEFA-u u BiH, on je bio izbornik mlade reprezentacije i rekli su mogli biste igrati vi protiv nas i doći će Slišković. Bilo mi je zamalo ostvarenje sna, ali nije mogao doći'', kazao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider